Η Longoria δηλώνει καλή σκηνοθέτης επειδή… είναι γυναίκα

16:24 10/2/2017 - Πηγή: iPop

Το ταλέντο της στην σκηνοθεσία αποθέωσε με τον δικό της τρόπο η εντυπωσιακή ηθοποιός, Eva Longoria. Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο συνέδριο, Makers Conference, για την ενδυνάμωση των γυναικών η ακτιβίστρια μεταξύ των υπολοίπων τόνισε «Είμαι καλή σκηνοθέτης γιατί είμαι γυναίκα».

Η ηθοποιός και πλέον σκηνοθέτης εξήρε τις σκηνοθετικές της ικανότητες τις οποίες και απέδωσε με μεγάλη της χαρά … στο φύλο της.

Μιλώντας στο κοινό το οποίο την παρακολουθούσε η εντυπωσιακή καλλιτέχνης είπε γελώντας:

Ήξερα όταν ήμουν στο πλατό. Δεν αξιοποιούσα

όλο το δυναμικό μου ως ανθρώπινο ον και μου αρέσει να λέω στους ανθρώπους τι να κάνουν και είμαι πραγματικά καλή σ’ αυτό

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

Και ο λόγος που το λέω αυτό με σιγουριά δεν είναι η αλαζονεία. Είμαι πραγματικά καλή σκηνοθέτης, επειδή είμαι γυναίκα. Η σκηνοθεσία είναι επίλυση προβλημάτων και πιστεύω ότι οι γυναίκες επιλύουν πολύ καλύτερα τα προβλήματα στον κόσμο. Κάθε μέρα στο πλατό είναι γεμάτη προβλήματα που απαιτούν λύσεις

Στο τέλος της ομιλίας της η Eva Longoria εξέφρασε την άποψη ότι «οι γυναίκες δεν μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους» και, όπως σημείωσε, αυτός ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε αυτή τη φορά όχι μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες.

The post Η Longoria δηλώνει καλή σκηνοθέτης επειδή… είναι γυναίκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα