Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν! Ο μυστικός γάμος μετά τα Grammys

12:48 6/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το γεγονός ότι βρέθηκαν στην Sin City για τα Grammys, κάνοντας μια γαμήλια τελετή στη μέση της νύχτας σε ένα παρεκκλήσι, με λίγα λόγια, παντρεύτηκαν τα παιδιά και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η Kourtney και ο Travis βρέθηκαν στο One Love Wedding Chapel γύρω στη 1:30 π.μ. τη Δευτέρα, 5/4, λίγες ώρες μετά τα Grammys. Οι δύο τους δεν

επέτρεψαν τις πολλές φωτογραφίες, καθώς είχαν φέρει μαζί τους τον προσωπικό τους φωτογράφο και την ασφάλεια.

Travis Barker: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Kourtney Kardashian;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Παντρεύτηκε η Kourtney Kardashian τον Travis Barker!

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι αποκάλυψαν ότι είχαν άδεια γάμου και την παρουσίασαν στον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, ο οποίος ήταν και ο μάρτυρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Travis έκανε την πρόταση γάμου στην Kourtney τον Οκτώβριο σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και από τότε δεν είχαν συζητηθεί ξανά οι λεπτομέρειες του γάμου τους, μέχρι αυτή τη στιγμή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Είναι ο πρώτος γάμος για την Kourtney, η οποία δεν είπε ποτέ το «I Do» στον πρώην της Scott Disick, παρά το γεγονός ότι είχε μαζί του 3 παιδιά.

Για τον Travis, αυτός είναι ο τρίτος γάμος του. Ήταν με την πρώτη του σύζυγο, Melissa Kennedy, μόνο 9 μήνες πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου το 2002. Ο Travis παντρεύτηκε τη Shanna Moakler λίγα χρόνια αργότερα το 2004, αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από σχεδόν 2 χρόνια το 2006 και το 2008 το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Φήμες υποστηρίζουν ότι ο Travis βρήκε επιτέλους το άλλο του μισό στην Kourtney, θυμήσου μόνο ότι σε μία δήλωσή του είχε πει: «το για πάντα δεν είναι αρκετό» μαζί της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν! Ο μυστικός γάμος μετά τα Grammys εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα