Η Irina Shayk παραδίδει μαθήματα beauty! Μάθε πώς να κάνεις το iconic cat eye που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας

13:25 6/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Irina Shayk κατέκτησε για άλλη μία φορά το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το iconic beauty look της. Το supermodel τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στο total black cat eye και τα «γυμνά» της χείλη. Το μαύρο φόρεμά της δε, μάγεψε τους πάντες! Εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις την συγκεκριμένη εμφάνιση

στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι για την επόμενη βραδινή σου έξοδο!

Το τολμηρό outfit του Timothée Chalamet στο Φεστιβάλ Βενετίας έκλεψε τις εντυπώσεις επιβεβαιώνοντας (για ακόμη μια φορά) πως είναι το απόλυτο style icon!

Irina Shayk στο Φεστιβάλ Βενετίας: Το cat eye που όλοι συζητάνε!

Ας μιλήσουμε για την τεράστια επιτυχία που είχε το cat eye της Irina Shayk στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας! Απλά iconic! Τι είναι, όμως, το συγκεκριμένο make up look για το οποίο όλοι μιλάνε;

Το cat eye πρόκειται για μία τεχνική μακιγιάζ που τονίζει τα μάτια! Πλαισιώνει το βλέμμα κάνοντας το πρόσωπό σου να μοιάζει στην πραγματικότητα με αιλουροειδές! Είναι ένα υπέροχο trend στο μακιγιάζ αυτή τη στιγμή και το απέδειξε και η αγαπημένη μας Irina Shayk, η αληθινή πρωταγωνίστρια του Φεστιβάλ Βενετίας 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IRINA SHAYK (@queenshayk)

Το supermodel στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης πήγε το cat eye σε άλλη διάσταση! Συγκεκριμένα, αυτή η τεχνική χαρακτηρίζεται από μαύρο eyeliner, το μοντέλο, όμως, αποφάσισε να τραβήξει την μαύρη γραμμή μέχρι την άκρη των φρυδιών του, δίνοντας μία πιο άγρια νότα στο βλέμμα του.

Όσον αφορά το hair style της, η Irina επέλεξε ένα wet look, με μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό κότσο. Το beauty look της ολοκληρώθηκε με nude χείλη και λαμπερή επιδερμίδα με μια ελαφριά νότα περιγράμματος. Για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το cat eye, επέλεξε ένα σούπερ μίνιμαλ μακιγιάζ φρυδιών!

Η φούστα της Irina Shayk απ΄τα H&M που θα γίνει viral!

Η επιστροφή του little black dress!

Η Irina Shayk, όμως, δε μας μάγεψε μόνο από το iconic beauty look της, αλλά κι επειδή μας υπενθύμισε τη δύναμη του little black dress!

Για το 79ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το μοντέλο επέλεξε ένα μαύρο σατέν slip-φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Το φόρεμα είχε χαμηλή λαιμόκοψη, ήταν κλασικό και απλό, αλλά ταυτόχρονα, σικ και σέξι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Χάρη σε αυτή την εμφάνιση η Irina επαναπροσδιόρισε τη δύναμη του little black dress, δείχνοντας πώς ορισμένες λεπτομέρειες μπορούν να το κάνουν πιο σαγηνευτικό. Ενώ από μπροστά μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε απλό μαύρο φόρεμα, η ανοιχτή πλάτη του δίνει αξία! Το φόρεμα ήταν από το ιταλικό brand Pinko!

Η γυναίκα είναι απλά θεά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Irina Shayk παραδίδει μαθήματα beauty! Μάθε πώς να κάνεις το iconic cat eye που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα