Γιατί δεν χάνεις το λίπος από την κοιλιά;

16:57 29/3/2017 - Πηγή: iPop

Eίσαι και εσύ από τα άτομα που συσσωρεύουν παραπανίσιο λίπος στην κοιλιά ενώ ταυτόχρονα λιώνεις στην γυμναστική και στις δίαιτες; Θες να μάθεις γιατί δεν χάνεις το λίπος από την κοιλιά; Το ipop team ανακάλυψε τους λόγους.

Παρακάτω μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν χάνεις το παραπανίσιο λίπος!

Μεγαλώνεις!

Καθώς μεγαλώνεις το σώμα σου αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει η χάνει κιλά. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες

αντιμετωπίζουν μία αλλαγή στον μεταβολισμό τους. Οι γυναίκες επιπλέον πρέπει να αντιμετωπίσουν και την εμμηνόπαυση. Ό,τι κιλό πάρει μία γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση είναι πιο πιθανόν να το πάρει στην κοιλιά της.

Κάνεις την λάθος εξάσκηση!

Ένα καθημερινό σπριντ είναι ικανό να σε βοηθήσει να διατηρηθείς στα κιλά που θες αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά με την μέση σου. Πρέπει να κάνεις συνδυασμό ασκήσεων.

Τρως πολλές επεξεργασμένες τροφές!

Τροφές όπως λευκό ψωμί, chips, crakers και ζάχαρη, αναψυκτικά ενισχύουν τις φλεγμονές στο σώμα σου. Το λίπος της κοιλιάς συνδέεται με τις φλεγμονές, οπότε να τρως επεξεργασμένες τροφές δεν θα χάσεις ποτέ το λίπος αυτό.

Η εξάσκηση σου δεν είναι αρκετά προκλητική!

Για να διώξεις το παραπανίσιο λίπος, προσπάθησε να κάνεις τις ασκήσεις σου πιο έντονες. Έρευνα έδειξε ότι γυναίκες που έκαναν πιο έντονες ασκήσεις από άλλες έχασαν πιο εύκολα το λίπος της κοιλιάς. Αυτό γίνεται γιατί όσο πιο έντονα γυμνάζεσαι τόσο πιο πολύ λίπος χάνεις.

Είσαι στρεσαρισμένη!

Χρονοδιαγράμματα, λογαριασμοί, τα παιδιά σου! Από οπουδήποτε και αν προέρχεται το στρεσάρισμα σου να ξέρεις θα σε δυσκολέψει στον αγώνα σου να χάσεις το περιττό λίπος.

Δεν κοιμάσαι καλά!

Αν είσαι από τους ανθρώπους που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα, είναι πιο πιθανόν να κερδίσεις κιλά παρά να χάσεις. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, προτείνει να κοιμάσαι 7 με 8 ώρες την ημέρα.

Είσαι άρρωστη!

Αν τα επίπεδα τεστοστερόνης σου είναι υψηλά τότε δυσκολεύεσαι να χάσεις το περιττό λίπος. Αν έχεις σχήμα μήλου και παραπανίσια κιλά τότε καλύτερα να συμβουλευτείς τον ιατρό σου.

Δεν έχεις κίνητρα!

Αν θες πολύ να χάσεις το λίπος στην κοιλιά τότε κόψε την επεξεργασμένη τροφή και ξεκίνα έντονη γυμναστική. Μόνο με αρκετή θέληση θα τα καταφέρεις.

The post Γιατί δεν χάνεις το λίπος από την κοιλιά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιατί δεν χάνεις το λίπος από την κοιλιά;,