Για το «θεαθήναι» οι αγκαλιές Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου

17:23 26/3/2016 - Πηγή: iPop

Για τα μάτια του κόσμου ήταν όπως αποδεικνύεται οι αγκαλιές και οι φιλοφρονήσεις της Όλγας Γεροβασίλη με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό Μέγαρο για το προσφυγικό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά και μήνυση αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη».

Αφορμή για την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου

αποτέλεσε τοποθέτηση της κ.Γεροβασίλη , η οποία άφησε αιχμές για σχέσεις του πρώτου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, «ο κ. Κουμουτσάκος και η Ν.Δ. οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού καθώς έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.».

«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τη δυσώδη αυτή υπόθεση», σημείωνε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Το Μαξίμου σε νέα ανακοίνωσή του καλεί τον κ.Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τιμολόγια.

The post Για το «θεαθήναι» οι αγκαλιές Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα