Για το 4ο Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός στην Πόλη/Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο

20:38 21/5/2017 - Πηγή: iPop

Τζάμπολ σε λίγη ώρα, στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού της ιστορίας τους σε αντίθεση με την τουρκική ομάδα που θέλει να «σηκώσει» το πρώτο της και έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στον πολυνίκη προπονητή του θεσμού Zeliko Obradovic.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται χωρίς απουσίες ενώ θα έχουν και τη συμπαράσταση

των φιλάθλων τους με τους Τούρκους να αποτελούν πλειοψηφία στις κερκίδες καθώς ο τελικός διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Αστακός» το Sinan Erdem

Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο είναι δρακόντεια λόγω των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά και προς αποφυγή τρομοκρατικής ενέργειας.

Στις κερκίδες αλλά και στους χώρους έξω από το γήπεδο περιπολούν και κάνουν ελέγχους 1100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων και 1800 αστυνομικοί.

Χωρίς τον Erdogan η Φενέρ

Δεν θα παραβρεθεί τελικά στο γήπεδο ο πιο διάσημος φίλος της τουρκικής ομάδας ο τούρκος πρόεδρος, Tayip Erdogan, όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με τουρκικά αθλητικά site, ο λόγος είναι ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων ασφαλείας του προέδρου ο οποίος υπολογίζεται γύρω στους 200 και θα δημιουργούσε πρόβλημα καθώς για να καθίσουν στις εξέδρες του γηπέδου θα έπρεπε να παραχωρήσουν τη θέση τους άνθρωποι που έχουν πληρώσει για εισιτήριο.

The post Για το 4ο Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός στην Πόλη/Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα