Για άντρες: Τι μπορεί να σε κάνει πιο όμορφο!

07:31 23/11/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι άντρας και γενικά καλός είσαι εμφανισιακά. Εντάξει, δεν θα το ψάξεις και πολύ γιατί δεν σε πολυνοιάζει…Αυτά είναι για τις γυναίκες σκέφτεσαι. Από την άλλη όμως σε ενδιαφέρει και να είσαι όμορφος. Θα σκαλώσεις λίγο για να ταιριάξεις το παπούτσι με τη ζώνη ή ο μαύρος κύκλος που έχει φτάσει μέχρι το μάγουλο σε ενοχλεί. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να φαίνεσαι πιο όμορφος;

Άκου μας και δεν θα χάσεις!

Οι περισσότεροι άντρες πλέον έχουν γένια αλλά για να ξεχωρίσεις δεν πρέπει απλά να έχεις γένια αλλά και να τα περιποιήσε σωστά. Πρέπει να κόβεις τις άκρες και να κρατάς το μήκος σε

συγκεκριμένο μέγεθος. Το στυλ ναυαγός δεν είναι και το πιο ωραίο και σου δίνει την αίσθηση της βρωμιάς. (άλλωστε και ο Tom Hanks μόλις επέστρεψε στη πατρίδα τα ξύρισε!)

Τώρα αν είσαι από τους τύπους που δεν του αρέσουν τα γένια και το μούσι προσοχή (!) γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν τα ταλαιπωρημένα πρόσωπα από το ξυραφάκι. Εκτός από τα κοψίματα πρέπει να δεις πως αντιδρά το δέρμα σου στη λεπίδα. Ένας δερματολόγος μπορεί να σε συμβουλέψει για το τι είδους ξυραφάκι να χρησιμοποιείς.

Το πρόσωπο σου είναι η πρώτη εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα για αυτό πρέπει να είναι περιποιημένο. Πρέπει να πλένεις σωστά το πρόσωπο σου. Το απλό σαπούνι κλείνει τους πόρους και το πρόσωπο είναι θαμπό. Δεν θα πάθεις τίποτα αν πάρεις ένα σαπούνι ειδικό για το πρόσωπο σου. Και επειδή τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής σου πρέπει να πάρεις μια κρεμούλα που θα τα κάνει να φαίνονται πιο φρέσκα!

Τα χέρια μας είναι η πρώτη σωματική επαφή που έχουμε με ένα άτομο που γνωρίζουμε πρώτη φορά. Πρέπει και αυτά να είναι περιποιημένα και εννοείται ότι πρέπει τα νύχια σου να είναι κομμένα. Όχι φαγωμένα αλλά κομμένα. Επίσης αν τα χέρια είναι σκληρά και τραχεία ξέρεις ε…. ενυδατική γρήγορα.

Και τέλος πρέπει να έχεις ωραίο μαλλί. Όχι απαραίτητα την τελευταίο λέξη της μόδας αλλά κάτι που να σου πάει και να αναδεικνύει το πρόσωπο σου. Καλό θα ήταν να βρεις ένα κομμωτή που να σου κάνει ωραία κουρέματα και να μην φεύγεις από το κομμωτήριο σαν κουρεμένο γίδι!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Για άντρες: Τι μπορεί να σε κάνει πιο όμορφο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα