Για «ανάρμοστη συμπεριφορά» κατηγορήθηκε τελικά η αναισθησιολόγος της μικρής Μελίνας (;)

09:41 12/5/2016 - Πηγή: iPop

Στα μαλακά, όπως όλα δείχνουν πέφτει η αναισθησιολόγος της μικρής Μελίνας η οποία είναι επίσης και ξαδέρφη του αναπληρωτή υπουργού υγείας, Παύλου Πολάκη, και κατηγορούνταν για κλοπή φαρμάκων.

Όπως έγινε γνωστό τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένουμε την απόφαση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, ενώ την Τετάρτη συνεδρίασε επίσης το συμβούλιο στο υπουργείο Υγείας, όπου και εμφανίστηκε η κα Πολάκη.

Οι πληροφορίες οι οποίες υπάρχουν

τονίζουν πως η κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου από την ίδια την αναισθησιολόγο φαίνεται να χαρακτηρίζεται ως απλή «ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου».

Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες επισημαίνουν πως θα υπάρξει μόνο επίπληξη ή στην χειρότερη των περιπτώσεων επιβολή χρηματικού προστίμου και αφαίρεση μισθού.

Βέβαια, η 7η ΥΠΕ ζητεί την παραπομπή της ειδικευμένης γιατρού, αναισθησιολόγου όπως επισημαίνει «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας».

Στο σχετικό έγγραφο επίσης τονίζεται πως «όπως προκύπτει από τα στοιχεία του πειθαρχικού φακέλου η Νεκταρία Πολάκη αφαίρεσε με παράτυπο τρόπο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου 15 αμπούλες πεθιδίνης συνολικής αξίας 8,70 ευρώ».

The post Για «ανάρμοστη συμπεριφορά» κατηγορήθηκε τελικά η αναισθησιολόγος της μικρής Μελίνας (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα