Γεροβασίλη: Το τέταρτο μνημόνιο είναι ευχή της Νέας Δημοκρατίας

11:01 26/11/2016 - Πηγή: iPop

Για την αξιολόγηση που, όπως επισήμανε έχει κλείσει μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης της το Σάββατο η Όλγα Γεροβασίλη. Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστρεψε τα πυρά της κατά της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε πως «το τέταρτο μνημόνιο είναι ευχή της».

Η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση «έχει φτάσει σε αρκετά προχωρημένο σημείο, στα περισσότερα θέματα έχει κλείσει» και δεσμεύτηκε:

Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή

μη υποχωρώντας από βασικές αρχές

Παράλληλα, η Υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμβούν οι αλλαγές που ακούγονται στις εργασιακές σχέσεις.

Για τη δεύτερη αξιολόγηση και το χρέος:

«Η δεύτερη αξιολόγηση είναι το μέσο για να φτάσουμε στο στόχο, δηλαδή να έχουμε συζήτηση για τη ρύθμιση του χρέους. Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο» υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας:

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έκανε λόγο για «επικίνδυνο παιχνίδι η αποσταθεροποίηση της χώρας που παίζουν ορισμένοι» , με αφορμή το αίτημα του προέδρου της ΝΔ για εκλογές και δήλωσε «ο κ. Μητσοτάκης κάνει την πρόταση για εκλογές ελλείψει επιχειρημάτων και προτάσεων. Με εκλογές σταματάει η δεύτερη αξιολόγηση, σταματάει η συζήτηση για το χρέος, σταματάει η πρόβλεψη για ποσοτική χαλάρωση και η χώρα επανέρχεται σε τρομακτικά αδιέξοδα».

Για το ΔΝΤ:

«Είναι γνωστό τι εννοεί το ΔΝΤ όταν λέει μεταρρυθμίσεις ουδέποτε ήμασταν σύμφωνοι με το ΔΝΤ, και έχει αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων» είπε και συμπλήρωσε «έχουμε υπεραπόδοση εσόδων έχουμε υπερκαλύψει τους στόχους. Η κυβέρνηση στηρίζεται από το λαό, περπατάω στο δρόμο καθημερινά».

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει την καθημερινότητα και να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο» είπε και στο τέλος της συνέντευξης της και πρόσθεσε «το δημόσιο πρέπει να μεταρρυθμιστεί και προς αυτή την κατεύθυνση αυτή το κράτος οργανώνεται με ψηφιακό οργανόγραμμα και με σύστημα μετακινήσεων με διαφάνεια».

The post Γεροβασίλη: Το τέταρτο μνημόνιο είναι ευχή της Νέας Δημοκρατίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα