Φύγαμε για shopping: ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή !

08:30 12/4/2014 - Πηγή: iPop

Ετοιμαστείτε για κυριακάτικες βόλτες στα μαγαζιά… Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά αύριο Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου.

Οπότε κανονίζουμε από σήμερα το πρόγραμμά μας. Το πρωί, κατά τις 11:00 (αφήστε τα ξενύχτια σήμερα, η μέρα είναι μπροστά σας) για καφεδάκι με φίλες και προς το μεσημέρι πάμε για μια βόλτα στα μαγαζιά. Δεν σας υποχρεώνει κανείς να ψωνίσετε, αλλά ενόψει Άνοιξης (βλέπετε νέα σαιζόν) και Πάσχα, μια έρευνα αγοράς

δεν βλάπτει -το γνωστό windowshopping. Επίσης, αν μας περισσεύουν κάποια χρήματα -λέμε τώρα- και καταφέρουμε να βγάλουμε και μερικές υποχρεώσεις σε δώρα (βαφτιστήρια, κολλητοί, παιδιά, γονείς) καλό θα είναι.

Για την ίδια ημέρα έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) απεργία στον κλάδο του εμπορίου και για τις 11:00 έχει οριστεί απεργιακή συγκέντρωση στο τέρμα της Ερμού (Σύνταγμα).

Τι ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή ;

Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι 11:00-18:00.

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων:

Κάθε ημέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 ως τις 21:00.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη 13:00 – 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 – 15:00.

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και από Τρίτη 22 του μήνα επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Καλές βόλτες!

The post Φύγαμε για shopping: ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή ! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα