«Φρένο» κι απ’ το ΔΝΤ για συμφωνία μέχρι το Eurogroup

18:17 31/3/2017 - Πηγή: iPop

«Φρένο» κι απ’ το ΔΝΤ για συμφωνία μέχρι το Eurogroup. Μετά τον «πάγο» απ’ τον J. Dijsselbloem στις επιδιώξεις της Κυβέρνησης για άμεση συμφωνία, τώρα και το ΔΝΤ συντάσσεται μαζί του, καθώς υποστηρίζει πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για επίτευξη συμφωνίας.

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ δήλωσε πως «δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουν τα τεχνικά

κλιμάκια στην Αθήνα».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, «το ΔΝΤ εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι νωρίς για υποθέσεις περί επίτευξης συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο».

Αξιωματούχος του Ταμείου μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως υπάρχουν ακόμα διαφορές σε κρίσιμα ζητήματα ακόμα στις δύο πλευρές.

«Η αξιολόγηση της Ελλάδας δεν θα ολοκληρωθεί στο επόμενο Eurogroup», δήλωσε νωρίτερα και ο επικεφαλής της Ευρωομάδας, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι «θα μπορούμε να εγκρίνουμε σύντομα τη συμφωνία, όμως αυτό δεν θα γίνει στο Eurogroup».

Είναι πάντοτε δυνατό να συγκαλέσουμε ένα έκτακτο Eurogroup και αυτό δεν είναι επίσημη ανακοίνωση, αλλά η δυνατότητα παραμένει

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως «οι εξελίξεις δείχνουν ότι είναι πιθανό να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για τη β’ αξιολόγηση», κατά τη συνάντησή του με τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.

The post «Φρένο» κι απ’ το ΔΝΤ για συμφωνία μέχρι το Eurogroup appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα