Φωτιά στα κόκκινα- Οι celebrities φορούν κόκκινο φόρεμα και παραδίδουν μαθήματα στιλ

16:49 5/10/2016 - Πηγή: iPop

Το κόκκινο φόρεμα αποτελεί ορισμό της θηλυκότητας γι΄αυτό άλλωστε κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα της.

Είναι σέξι, αποδεικνύει τον δυναμισμό της κάθε γυναίκας, αλλά αν δεν το φορέσεις σωστά μπορεί η εμφάνιση σου να προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Επειδή, δεν θέλουμε να σου συμβεί κάτι τέτοιο βρήκαμε μερικές από τις celebrities που φόρεσαν με απόλυτη επιτυχία το δικό τους κόκκινο φόρεμα και σου τις παρουσιάζουμε.

Απαραίτητες συμβουλές για να φορέσεις το κόκκινο φόρεμα:Επέλεξε την απόχρωση
που σου ταιριάζειΕπειδή το κόκκινο φόρεμα είναι πολύ έντονο από μόνο του μην το παραφορτώσεις ε αξεσουάρ και κοσμήματαΔιάλεξε το σωστό παπούτσι

Δεν χρειάζεται να έχεις τις τέλειες αναλογίες για να βάλεις κόκκινο φόρεμα απλά πρέπει να επιλέξεις ένα σχέδιο που θα καλύπτει τις ατέλειες σου και θα αναδεικνύει τα σημεία που πρέπει.

Να θυμάσαι, πως πολύ βασικό όταν φοράς ρούχα με έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο φόρεμα, είναι να προσέχεις την ποιότητα του ρούχου. Αν το ύφασμα είναι καλό το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Αν πάλι το ύφασμα είναι κακής ποιότητας το πιο πιθανό είναι να φαίνεται από χιλιόμετρα.

Για να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση πάρε μαθήματα από τις celebrities που αγαπάς.

Πως συνδύασαν οι celebrities το κόκκινο φόρεμα τους;Jennifer Lopez:Beyonce:Rihanna:Eva Mendes:Eva Longoria:Jennifer Lopez:Kim Kardashian:

photos: gotceleb.com, fashiongonerogue.com, dailymail.co.uk,posh24.com

The post Φωτιά στα κόκκινα- Οι celebrities φορούν κόκκινο φόρεμα και παραδίδουν μαθήματα στιλ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα