Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο

13:26 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Χωρίς τέλος είναι οι κινήσεις μίσους των μελών του Ισλαμικού Κράτους. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα πριν από λίγες μόνο ώρες στις Φιλιππίνες αποκεφάλισαν Γερμανό στη δεύτερη απαγωγή του. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχαν εκτελέσει και τη γυναίκα του.

Η ισλαμιστική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ των Φιλιππίνων ανακοίνωσε την Δευτέρα, πως τελικά εκτέλεσε τον Γερμανό, Κadner τον οποίο κρατούσε όμηρο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Την ανακοίνωση τους φέρεται να συνόδευε και ένα video το οποίο

δείχνει καρέ-καρέ τον αποκεφαλισμό του από άνδρα που κρατούσε ματσέτα.

Η Αμπού Σαγιάφ αξίζει να σημειωθεί, πως πιστεύεται ότι κρατά πολλούς ομήρους και αρκετούς από αυτούς τους απελευθερώνει μόνο αν λάβει λύτρα. Η διορία σχετικά με την καταβολή λύτρων για τον Γερμανό άνδρα που εκτελέστηκε φέρεται να έληξε την Κυριακή.

Θυμίζουμε, πως ο Kadner απήχθη πριν από λίγους μήνες και ήταν η δεύτερη φορά που αιχμαλωτιζόταν. Το 2008 είχε απαχθεί από Σομαλούς πειρατές και κρατήθηκε όμηρος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά την απελευθέρωσή του τότε είχε προβεί σε δηλώσεις κατά τις οποίες τόνισε, πως αγαπά το ιστιοπλοϊκό του, το Rockall και ότι δεν νοιάζεται για τους πειρατές και τις κυβερνήσεις.

Η γυναίκα του θύματος είχε δολοφονηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αμπού Σαγιάφ είχε συγκροτηθεί ως ένοπλη οργάνωση τη δεκαετία του 1990 με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα.

The post Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλιππίνες, Τζιχαντιστές, Γερμανό,filippines, tzichantistes, germano