Φάει υγιεινά αντικαθιστώντας το βούτυρο στην διατροφή σου

12:23 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Αν νομίζεις πως το βούτυρο είναι αναντικατάστατο, κάνεις λάθος! Αν θες να ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή, η οποία σίγουρα δεν περιλαμβάνει το βούτυρο, τότε λύσεις υπάρχουν και μάλιστα ακόμα πιο απολαυστικές!

Παρακάτω, θα δεις μόνο μερικά παραδείγματα από υποκατάστατα του βουτύρου, που κατά την γνώμη μας είναι και πολύ πιο γευστικά! Πρόσθεσέ τα στην διατροφή αντικαθιστώντας το βούτυρο και πες αντίο στα περιττά κιλά!

Applesauce ή αλλιώς σάλτσα μήλου

Η σάλτσα μήλου χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως υποκατάστατο του βουτύρου

και μάλιστα στα γλυκά- και ιδιαίτερα στα κέικ- ταιριάζει απόλυτα! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις την ποσότητα του βουτύρου με μισή ποσότητα σάλτσα μήλου. Δηλαδή εάν η συνταγή λέει να βάλεις 1 κούπα βούτυρο, εσύ πρόσθεσε μισή κούπα applesauce.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι το ιδανικό υποκατάστατο βουτύρου για τους vegan κι όχι μόνο! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού, όπως σε μπισκότα ή ακόμα και σε muffins! Χρησιμοποίησέ το με την ίδια μέθοδο που σου είπαμε για την applesauce.

Ελληνικό γιαούρτι

Μένεις στην Ελλάδα και δεν έχεις ήδη σκεφτεί να αντικαταστήσεις το βούτυρο με το γιαούρτι; Κατ’ ανάλογο τρόπο με τα άλλα δύο συστατικά, το γιαούρτι μπορεί να κάνει τις συνταγές απολαυστικές αλλά και μοναδικές. Εάν αποφεύγεις τα γαλακτοκομικά προϊόντα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιαούρτι σόγιας.

The post Φάει υγιεινά αντικαθιστώντας το βούτυρο στην διατροφή σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα