Εξιτήριο για την 21χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη

09:34 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη Φρόσω η οποία ήταν συνοδηγός στο τζιπ το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Στην εντατική συνεχίζει να βρίσκεται η 30χρονη Μίνα της οποίας η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Μετά από έξι ημέρες μέσα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού η Φρόσω Κυριακού αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να συνεχίζει την ανάρρωση της στο σπίτι.

Η 21χρονη φίλη του άτυχου Παντελή Παντελίδη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση στον ώμο και στο χέρι έτσι ώστε να αποκατασταθούν τα τραύματα της.

Η Μίνα Αρναούτη η οποία στο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή ήταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίο τζιπ έχει υποστεί βαριά τραύματα στα άκρα της, αλλά και στον θώρακα και η νοσηλεία της συνεχίζεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η 21χρονη στην κατάθεση τους αστυνομικούς τόνισε πως εκείνη ήταν συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη και μέσα στις επόμενες μέρες και όταν φυσικά κρίνουν οι γιατροί πως η κατάσταση της το επιτρέπει, αναμένεται να καταθέσει ξανά.

Όπως τόνισαν οι γιατροί οι απεικονιστικές εξετάσεις της Φρόσως έδειξαν πως οι κακώσεις αλλά και τα τραύματα τα οποία έφερε στο κεφάλι έχουν υποχωρήσει αρκετά και βελτιώνονται.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Εξιτήριο για την 21χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα