Εξαρθρώθηκε σπείρα σωματεμπορίας- Έφερνε στη χώρα μας γυναίκες και τις κρατούσε φυλακισμένες

18:15 14/10/2016 - Πηγή: iPop

Σπείρα σωματεμπορίας η οποία έφερνε γυναίκες στη χώρα μας και τις κρατούσε φυλακισμένες σε οίκους ανοχής εξιχνιάστηκε από την αστυνομία.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον πέντε άτομα τα οποία φέρεται να ανήκουν στη σπείρα. Την ίδια στιγμή, έχουν συλληφθεί και τέσσερις γυναίκες για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ παράλληλα προσήχθησαν και άλλες ένδεκα αλλοδαπές.

Να σημειωθεί, πως η εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών, εξαρθρώθηκε, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση

Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, κρατούνται από τις αρχές δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 49 ετών και τρείς αλλοδαπές, ηλικίας 22, 49 και 61 ετών. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για τη σύλληψη ενός 31χρονου Αλβανού και δύο γυναίκες οι οποίοι φέρεται να είναι συνεργοί τους.

Τονίζουμε, πως τα μέλη του κυκλώματος είχαν διακριτούς ρόλους. Με κυριότερο αυτόν της 22χρονης που είχε αναλάβει τον εντοπισμό των γυναικών που βρίσκονταν κυρίως στην Ουκρανία.

Αφού έρχονταν στην Ελλάδα οι γυναίκες διέμεναν σ’ έξι διαμερίσματα που είχαν μισθώσει στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Εν συνεχεία οι γυναίκες εκδίδονταν σε οίκους ανοχής.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 6.310 ευρώ, 11 διαβατήρια τρίτων προσώπων, πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων τα οποία αφορούσαν στη λειτουργία των οίκων ανοχής, πλήθος αποδείξεων πληρωμών δελτίων στοιχηματισμού τυχερών παιχνιδιών και 2 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

The post Εξαρθρώθηκε σπείρα σωματεμπορίας- Έφερνε στη χώρα μας γυναίκες και τις κρατούσε φυλακισμένες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα