Έξαλλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο Νίκος Παππάς- Τα έβαλε με τον δημοσιογράφο- Video

13:02 12/5/2016 - Πηγή: iPop

Τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης του δεν μπόρεσε να κρύψει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο οποίος ζήτησε αρκετές φορές να διακοπεί η συνέντευξη που έδινε σε δημοσιογράφο της Deutsche Welle την Τετάρτη.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς ακούγεται να λέει κατά τη διάρκεια του video «ω, Θεέ μου!».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman, έκανε τα πάντα για να στριμώξει τον Υπουργό Επικράτειας από την

αρχή και το ρώτησε αν μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί την Ελλάδα.

Ο Υπουργός βέβαια παραδέχθηκε πως η συμφωνία «ήταν ένας συμβιβασμός» και πρόσθεσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος για αυτό και δεν αντιμετωπίζει θερμά συγκεκριμένα μέτρα».

Αιχμές κατά του ΔΝΤ:

«Κάποιοι από τους θεσμούς δε θέλουν να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαπραγμάτευση» επισήμανε ο Νίκος Παππάς.

Ενώ θύμισε δηλώσεις των Γιούνκερ και Σουλτς στις οποίες έχουν πει πως η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο.

«Ο κ. Βαρουφάκης δεν είναι πια μαζί μας, έκανε την επιλογή του κι εμείς τη δική μας» είπε για τον πρώην Υπουργό Οικονομίας θέλοντας να δείξει πως δε θα δεχτεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση γι΄αυτόν.

Η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε διάρκεια 26 λεπτά.

Ο δημοσιογράφος εστίασε στην δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου σχετικά με τους μετανάστες που όπως είχε πει «λιάζονται» ρωτώντας τον «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή τη δήλωση;». Τότε ο Νίκος Παππάς θέλησε να αποφύγει να απαντήσει λέγοντας στο δημοσιογράφο πως η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Τότε ο Michel Friedman πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία. Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο».

Απορημένος ο Νίκος Παππάς είπε: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ; Μπορούμε να κόψουμε;».

Ο δημοσιογράφος, όμως, επίμεινε λέγοντας: «Πρόκειται για επίσημη δήλωση».

photo: Nick Paleologos / SOOC

The post Έξαλλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο Νίκος Παππάς- Τα έβαλε με τον δημοσιογράφο- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα