Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο δωμάτιό σου που θα σε κάνει να χαλαρώσεις

17:10 26/12/2020 - Πηγή: iPop

Η καθημερινότητα πολλές φορές σε κάνει να θες να αποδράσεις και η καραντίνα από την άλλη δε σου αφήνει πολλές επιλογές. Σε αυτή την περίοδο αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη, αυτό που θα φέρει την ηρεμία στη ζωή σου και στο χώρο σου είναι πιο απλό από όσο φαντάζεσαι. Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο δωμάτιό σου το οποίο θα σε βοηθήσει να χαλαρώνεις ύστερα από μία εξαντλητική μέρα.

Πώς θα δημιουργήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο δωμάτιό σουΚράτα τα απαραίτητα

Ο χώρος σου έχει ανάγκη να αδειάσει. Δεν εννοώ απαραίτητα να πετάξεις

τα πράγματα σου αλλά καλό θα είναι να κρατήσεις τα απολύτως απαραίτητα στο υπνοδωμάτιο σου. Μία μίνιμαλ διακόσμηση θα βοηθήσει το μυαλό σου να αδειάσει από τις έγνοιες της μέρας.

Φωτεινά χρώματα στους τοίχους

Όσο πιο φωτεινά και παλ είναι τα χρώματα που έχεις επιλέξει για τους τοίχους του υπνοδωματίου σου τόσο καλύτερο για σένα. Χρώματα όπως είναι το λευκό, το μπεζ, το γαλάζιο, το ανοιχτό καφέ και το ανοιχτό πράσινο μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Unsplash/House MethodΠρόσθεσε χαλιά και κουβερτάκια

Η προσθήκη υφασμάτων τα οποία έχουν μαλακή υφή μπορεί πραγματικά να κάνει την αλλαγή. Ένα μαλακό χαλί ή μία κουβέρτα διπλωμένη κουβέρτα στο κρεβάτι και κάποια μαξιλάρια μπορούν να σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Σκούρες κουρτίνες

Οι σκούρες κουρτίνες μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τη συσκότιση που χρειάζεται ο εγκέφαλός σου για να ξεκουραστεί. Προμηθεύσου σκούρες κουρτίνες και έτσι θα μπορείς να κάνεις ένα power nap ο οποίος θα είναι άκρως εποικοδομητικός τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχική σου υγεία.

Πρόσθεσε κάποιο κάδρο ή κορνίζα

Ο τοίχος σου μπορεί να εξοπλιστεί με ένα πολύ ωραίο τοπίο ή πίνακα ζωγραφικής που θα σε κάνει να ηρεμείς. Ακόμα μπορείς να προσθέσεις poster με φράσεις οι οποίες θα σε παρακινούν και θα σου δίνουν δύναμη ακόμα και μετά από μία κουραστική μέρα.

Κράτα κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή εκτός

Οι ηλεκτρικές συσκευές από το κινητό ή την τηλεόραση μπορεί να θεωρείς ότι σε ξεκουράζουν ωστόσο δεν ξεκουράζει τον εγκέφαλό σου. Χρειάζεσαι να έχεις μία έξοδο από την τεχνολογία και ιδιαίτερα στον χώρο τον οποίο ξεκουράζεσαι σωματικά και πνευματικά. Δοκίμασε το ακόμα και αν σου ακούγεται τρελό.. Θα καταλάβεις!

Αρωματικά χώρου και κεριά

Τα αρωματικά χώρου και τα κεριά μπορούν να δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα τόσο στην όσφρησή σου όσο και στις νότες χαλάρωσης που θα κατακλίσουν το σώμα σου και θα φέρουν τη χαλάρωση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από σένα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο δωμάτιό σου που θα σε κάνει να χαλαρώσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο δωμάτιό σου που θα σε κάνει να χαλαρώσεις,