Έτσι θα χάσεις τα κιλά του Πάσχα χωρίς δίαιτα και πολύ κόπο!

20:46 22/4/2020 - Πηγή: iPop

Νομίζεις πως τα κιλά του Πάσχα δεν χάνονται και τόσο εύκολα; Κάνεις λάθος. Αν δράσεις γρήγορα και εγκαίρως θα χαθούν και δε θα ξαναεπιστρέψουν! 

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει πως πήρες κιλά το Πάσχα. Ε και λοιπόν; Όλοι μας δεν το ‘χουμε πάθει; Κι όχι μια μόνο φορά. Εντάξει λογικό είναι, αλλά καλό θα ήταν επίσης να τα χάσεις το συντομότερο

και να διατηρήσεις το βάρος σου σταθερό. Πώς θα τα καταφέρεις, όμως, να χάσεις τα κιλά του Πάσχα που πήρες μέσα σε μια-δυο μέρες;

Αρχικά είσαι τυχερός που τα πήρες σε τόσο λίγες μέρες και τόσο πρόσφατα, γιατί θα ‘ναι πιο εύκολο να τα χάσεις. Και μ’ αυτά τα tips σίγουρα θα σου είναι πιο εύκολο να χάσεις τα κιλά αυτά που μόλις πήρες το Πάσχα.

Tips για να χάσεις μια και καλή τα κιλά του ΠάσχαΜην ξεχνάς το πρωινό. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είναι απαραίτητο. Κι όμως είναι. Το πρωινό είναι το γεύμα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου στην αρχή της ημέρας και θα σε γεμίσει ενέργεια. Φυσικά πάντα προτιμάμε κάτι υγιεινό στο πρωινό μας με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, αποφεύγοντας τη ζάχαρη και τα λίπη.
Πιες νερό, πολύ νερό. Το νερό είναι αναγκαίο όταν προσπαθείς να χάσεις κιλά. Φρόντισε πριν από κάθε σου γεύμα να πίνεις ένα ποτήρι νερό, διότι θα αυξήσει το αίσθημα κορεσμού κι ίσως να πεινάσεις λιγότερο. Επίσης, κάθε φορά που νομίζεις πως πεινάς, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση πιες νερό.Προτίμησε τα φρούτα και τα λαχανικά. Κάθε φορά που θες να φας κάτι μες τη μέρα και δεν ξέρεις τι προτίμησε να φας ένα φρούτο κι αν αυτά δεν σου φτάνει φάε και μερικούς ξηρούς καρπούς, όπως καρύδια ή αμύγδαλα. Μην ξεχνάς το μεσημεριανό σου να περιλαμβάνει λαχανικά, ενώ η σαλάτα είναι μια καλή επιλογή και για νωρίς το βράδυ.
Ξέχνα ζάχαρη, αλκοόλ και junk food. Και τα τρία είναι λέξεις απαγορευμένες όταν κάνεις διατροφή και θες να χάσεις κιλά. Μπορούν να σου προσθέσουν έξτρα θερμίδες από το πουθενά και χωρίς λόγο και θα χαλάσουν όλη αυτή την προσπάθεια που κάνεις.Πιες πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι, αλλά και το τσάι μέντας, θα σε βοηθήσουν να ξεφουσκώσεις. Το πράσινο τσάι είναι άλλωστε γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Κοιμήσου καλά. Να κοιμάσαι όσες περισσότερες ώρες μπορείς. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, ειδικά όταν έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως σκέψου ότι τις ώρες που κοιμάσαι δεν τρως και δεν έχεις λιγούρες. Συνεπώς όταν μπορείς κοιμήσου νωρίς το βράδυ και ξύπνα σχετικά αργά το πρωί.Μην φοβάσαι να ανέβεις στη ζυγαριά. Εντάξει, δεν χρειάζεται να σου γίνει και καθημερινή συνήθεια, όμως το να ζυγίζεσαι που και που για να ελέγχεις αν η προσπάθειά σου πάει καλά, είναι απαραίτητο. Φυσικά και όταν ζυγίζεσαι φρόντισε να είναι πρωί κι εσύ να είσαι νηστική.Διάβασε ακόμα:

Τι να τρως κάθε μέρα στο σπίτι για να μην πάρεις βάρος;

Photos: PexelsCover photo: unsplash/ ΤΗΕ 5ΤΗ

Το άρθρο Έτσι θα χάσεις τα κιλά του Πάσχα χωρίς δίαιτα και πολύ κόπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα