Εσύ θα έκανες τρίο;

23:56 8/4/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι γυναίκα και μόλις διάβασες τον τίτλο «Εσύ θα έκανες τρίο;» κοκκίνισες, don’t panic, είναι φυσιολογικό, το λένε και οι έρευνες ότι οι γυναίκες το θεωρούν θέμα ταμπού! Αν είσαι άνδρας και περιμένεις με ανυπομονησία να μάθεις το δεκάλογο του πώς να πείσεις την Σούλα να χαϊδέψει την Τούλα έχασες. Εδώ θα μιλήσουμε επιστημονικά!

Και πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με την έρευνα των Heather Armstrong και Elke Reissing του πανεπιστημίου της Ottawa, οι οποίοι ανέλυσαν κατά πόσο ετερόφυλοι ενήλικες θα μπορούσαν να κάνουν τρίο με 2 άτομα του αντίθετου φύλου! Η έρευνα βασίστηκε σε 720 συμμετέχοντες από τον Καναδά από 18 έως 60 ετών και το θέμα ήταν αν θα έκαναν τρίο με δύο άτομα του αντίθετου φύλου σε τρία διαφορετικά σενάρια: περιστασιακό σεξ, ραντεβού και αποκλειστική σχέση.

Όπως φαίνεται και από το γράφημα πολύ λίγες ήταν οι γυναίκες οι οποίες θα έδειχναν ενδιαφέρον να συνευρεθούν με 2 άνδρες ταυτόχρονα. Σε μία κλίμακα από το 0 (δεν θα το έκαναν ποτέ) ως το 6 (σίγουρα θα το έκαναν) η γυναικεία επιθυμία για ένα τρίο με 2 άνδρες δύσκολα ξεπέρασε το 1 και μάλιστα μόνο εάν έκαναν περιστασιακό σεξ με τον έναν από τους 2 συμμετέχοντες!

Η ανδρική επιθυμία βεβαίως είναι τελείως διαφορετική! Στα πλαίσια του περιστασιακού σεξ οι άνδρες ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να κάνουν τρίο με δύο γυναίκες, ξεπερνώντας κατά πολύ το μέσο της κλίμακας. Αν και αυτή η επιθυμία ήταν μικρότερη στο σενάριο της αποκλειστικής σχέσης. Το ενδιαφέρον των ανδρών σε μια FMF (θηλυκό-αρσενικό-θηλυκό) σεξουαλική επαφή κυμαινόταν ελαφρώς κάτω από το μεσαίο σημείο της κλίμακας τόσο για το επίπεδο των ραντεβού αλλά και της αποκλειστικής σχέσης!

Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν πόσο ερεθιστική έβρισκαν την φαντασίωση να κάνουν τρίο με δύο άτομα του αντίθετου φύλου: Ο μέσος όρος βαθμολογίας των γυναικών (και στις τρεις κατηγορίες σχέσης) ήταν το πενιχρό 1,62 ενώ των ανδρών ήταν το επιβλητικό 4,48. Αυτή η διαφορά των δύο φύλων ήταν στατιστικά σημαντική και αρκετά μεγάλη!

Τέλος, μόνο το 2% των γυναικών ανέφεραν ότι είχαν ήδη μία MFM (άνδρας-γυναίκα-άνδρας) σεξουαλική εμπειρία (και όλες ανέφεραν ότι το δοκίμασαν μόνο μία φορά) ενώ το 10% των ανδρών δήλωσαν ότι είχαν κάνει μια FMF και οι μισοί από αυτούς ανέφεραν ότι είχαν περισσότερες από μια τέτοια εμπειρία!

Η διαφορά μεταξύ των φύλων είναι εντυπωσιακή, αν και δεν προκαλεί έκπληξη καθώς οι άνδρες είναι γενικά πιο σεξουαλικά περιπετειώδης και αποδέχονται πιο εύκολα το περιστασιακό σεξ σε όλες τις μορφές του, από ό, τι οι γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, ένα τρίο με δύο γυναίκες είναι η απόλυτη φαντασίωση πολλών ετεροφυλόφιλων ανδρών (εδώ ετοιμάζεται και app το οποίο θα απευθύνεται κυρίως στο ανδρικό κοινό και θα τους βοηθάει να βρουν άτομα για να κάνουν τρίο!) . Για μια γυναίκα, από την άλλη πλευρά, ένα τρίο με δύο άντρες αποτελεί κοινωνικό ταμπού.

Φυσικά, η έρευνα αυτή δεν μας δίνει μια πλήρη εικόνα του ενδιαφέροντος των ανθρώπων για τρίο καθώς οι γυναίκες δεν ρωτήθηκαν για ένα σενάριο FMF (γυναίκα-άνδρας-γυναίκα), για παράδειγμα, και οι άνδρες δεν ρωτήθηκαν για ένα σενάριο MFM (άνδρας-γυναίκα-άνδρας). Οι διαφορές μεταξύ των φύλων μπορεί να είναι πολύ μικρότερες, ανύπαρκτες, ή ακόμα και να αναστραφούν.

Μπορούμε όμως να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες σαφώς ενδιαφέρονται περισσότερο για τουλάχιστον ορισμένες μορφές ομαδικού σεξ από ό,τι οι γυναίκες.

The post Εσύ θα έκανες τρίο; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα