Λάθη στον χειρισμό του τρομο-δέματος παραδέχθηκε ο Τόσκας | Εξήλθε της ΜΕΘ ο Παπαδήμος

07:46 30/5/2017 - Πηγή: iPop

Λάθη στον χειρισμό του τρομο-δέματος παραδέχθηκε ο Τόσκας, σημειώνοντας πως και μόνο το γεγονός ότι ο φάκελος έφθασε στα χέρια του πρώην Πρωθυπουργού, δείχνει ότι δεν έγινε σωστός χειρισμός.

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την άποψη ότι προφανώς έχουν γίνει λάθη στον χειρισμό του δέματος, συμπληρώνοντας ότι «από τη στιγμή που ένας πρώην Πρωθυπουργός παίρνει στα χέρια του ένα τέτοιο δέμα, και μόνο αυτό

δείχνει ότι έχουν γίνει λάθη».

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας υπογράμμισε πως ένα μεγάλο μέρος του μηχανισμού της Αστυνομίας έχει ενεργοποιηθεί με στόχο τον εντοπισμό των υπόπτων.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής Υπουργός απέρριψε τα περί «νεοτρομοκρατίας», μιλώντας για «υπολείμματα της παλιάς τρομοκρατίας».

Τέλος, ο ίδιος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «έχει σηκώσει υπερβολικά ψηλά τη σημαία της κινδυνολογίας», κρύβοντας «τι συνέβαινε στη δική της εποχή».

Θυμίζουμε ότι η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, Σάνα Ίνγκραμ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 τη Δευτέρα αποκάλυψε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα θήκη CD. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι τους είχαν βεβαιώσει ότι ο φάκελος της τρομοκρατικής επίθεσης είχε ελεγχθεί και ότι είχε σταλεί στο σπίτι τους.

Σημειώνεται πως ο κ. Παπαδήμος εξήλθε της ΜΕΘ τη Δευτέρα κι έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στον Ευαγγελισμό, με την κατάσταση της υγείας του να ομαλοποιείται.

«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων», αναφέρεται στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της Υγείας του.

Photo: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

The post Λάθη στον χειρισμό του τρομο-δέματος παραδέχθηκε ο Τόσκας | Εξήλθε της ΜΕΘ ο Παπαδήμος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα