Επίθεση στο club Reina: Πληροφορίες για ανάμειξη υπηρεσίας πληροφοριών

12:22 16/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αιματηρή επίθεση, που πραγματοποιήθηκε στο club Reina της Τουρκίας, λίγο μετά την αλλαγή του έτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τούρκου Αντιπροέδρου, φέρεται πίσω από την επίθεση να βρίσκεται υπηρεσία πληροφοριών.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Nουμάν Κουρτουλμούς, σε δηλώσεις

του την Δευτέρ διατύπωσε την άποψη, πως «υπάρχει ανάμειξη κάποιας υπηρεσίας πληροφοριών» στην τρομοκρατική επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Reina και τόνισε, πως ο τρόπος που έδρασε ο μακελάρης ήταν «επαγγελματικός».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο Κουρτουλμούς τόνισε, χωρίς, όμως, να δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα:

Φαίνεται πως η επίθεση στο Reina δεν ήταν απλώς πράξη μίας τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά υπάρχει ανάμειξη και κάποιας υπηρεσίας πληροφοριών. Ήταν μία εξαιρετικά οργανωμένη και σχεδιασμένη πράξη

Μπαράζ συλλήψεων στην Τουρκία:

Η τούρκικη αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που έχει διαφύγει και συνεχώς πραγματοποιεί συλλήψεις σχετικές με το συμβάν.

Μόλις την Παρασκευή δύο υπήκοοι Κίνας, με ουηγουριανή καταγωγή, συνελήφθησαν από τις Αρχές, καθώς υπήρχαν υποψίες πως είχαν κάποια ανάμειξη με την τρομοκρατική επίθεση.

Θυμίζουμε, πως την ευθύνη για την επίθεση έχει αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος υπογραμμίζοντας πως «αποτελούσε πράξη αντεκδίκησης για τη στρατιωτική ανάμειξη της Τουρκίας στη Συρία».

Μέχρι στιγμής η αστυνομία της Τουρκίας έχει φορέσει χειροπέδες σε 35 άτομα.

photo: olke.az

The post Επίθεση στο club Reina: Πληροφορίες για ανάμειξη υπηρεσίας πληροφοριών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα