Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης- Καταδικάστηκε για την επίθεση σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου- Οι πρώτες δηλώσεις των δύο ηθοποιών

16:48 14/11/2022 - Πηγή: iPop

Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε σχετικά με την επίθεση που είχε κάνει σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου, στο θέατρο το 2018. Η ποινή που του επιβλήθηκε, η έφεση που άσκησε και οι πρώτες δηλώσεις των δύο ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου και του επιβλήθηκε ποινή με τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν αλληλομηνυθεί. Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό και του είχε

κάνει μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Ο ηθοποιός απ’ την άλλη της έκανε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη άσκησε έφεση στην απόφαση, ενώ η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου. Υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος και ένας τεχνικός της παράστασης.

Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη του δήλωση και το μήνυμα της Σοφίας Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, λέγοντας ότι δικαιώνεται μετά από 4 χρόνια, μέσα στα οποία δέχθηκε και η ίδια μήνυση με στόχο να λυγίσει. Ευχαρίστησε τον δικηγόρο της και τους μάρτυρές της, ενώ ευχήθηκε σ’ όλα τα θύματα να δικαιωθούν.

«Χαίρομαι που δικαιώνομαι μετά από τέσσερα χρόνια που δεν το έβαλα κάτω. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον δικηγόρο μου που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν και νικητές και να δικαιωθούν. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει… Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς».

«Εφεσιβάλαμε την απόφαση. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη δίκη. Ελπίζω να είστε όλοι εδώ, συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Δεν θα απαντήσω ακόμα στο παιδί μου. Στην έφεση», δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στις κάμερες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης- Καταδικάστηκε για την επίθεση σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου- Οι πρώτες δηλώσεις των δύο ηθοποιών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένοχος, Μάνος Παπαγιάννης- Καταδικάστηκε, Σοφίας Παυλίδου-,enochos, manos papagiannis- katadikastike, sofias pavlidou-