Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο (Video)

20:52 5/2/2016 - Πηγή: iPop

Ένας νεκρός και τρεις τραματίες ήταν το αποτέλεσμα ένοπλης επίθεσης σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο.

Οι ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και έκαναν επίθεση σε φιλάθλους, οι οποίοι παρακολουθούσαν μια προπόνηση πυγμαχίας για αγώνα που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο.

Οι τρεις ένοπλοι φέρεται να κουβαλούσαν καλάσνικοφ, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως φορούσαν αστυνομικέ στολές. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως ο ένας φορούσε γυναικεία ρούχα.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται, έπειτα από τα σοβορά τραύματα που φέρουν από τις σφαίρες.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο βεντέτας ανάμεσα σε εγκληματική οργάνωση του Δουβλίνου και σε καρτέλ που έχει ως βάση του την Ισπανία, με Ιρλανδό ηγέτη.

We're responding to a serious incident in a hotel in Whitehall, crews from Finglas, P'boro + advanced paramedics pic.twitter.com/5LshDt6SZ9

— Dublin Fire Brigade (@DubFireBrigade) February 5, 2016

Burnt out car – believed to be connected to the Recency hotel shooting – found in Charlemont estate pic.twitter.com/nUnfrFg9ds

— Christine Maguire (@_ChrisMaguire) February 5, 2016

Photo: Sarah Gallagher

The post Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα