Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη (Photos-Videos)

09:18 18/2/2017 - Πηγή: iPop

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το μοιραίο εκείνο πρωί το οποίο ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και βύθισε στο πένθος όλους τους θαυμαστές του. Μια ερωτική απογοήτευση ήταν η αφορμή τα τραγούδια του να γίνουν γνωστά σε όλους μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να λατρευτεί από το κοινό και να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του:

Την Κυριακή 12/2 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη

με την οικογένεια του να έχει απευθύνει ανοικτό κάλεσμα έτσι ώστε να προσέλθουν όσοι επιθυμούν.

Το λαϊκό παιδί το οποίο μέσα σε λίγο καιρό έγινε ο απόλυτος λαϊκός τραγουδιστής

Ο Παντελής δεν ενέπνευσε τους πάντες μόνο με τη φωνή του, αλλά η ιστορία της ζωής του συμβόλισε το άπιαστο όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα.

Ήταν αξιωματικός του Ναυτικού και ξεκίνησε με σύντροφο την κιθάρα του να ανεβάζει τραγούδια στο Youtube. Μέσα σε λίγο καιρό οι στίχοι του έγιναν γνωστοί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο Παντελής έβγαλε τη στολή του, καθώς παραιτήθηκε και τον είδαμε τα ανεβαίνει στις μεγαλύτερες πίστες της Ελλάδας.

Το μοιραίο εκείνο πρωί που κανείς δεν θα ξεχάσει….

Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου έσκασε σαν βόμβα η είδηση για έναν πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Βουλιαγμένης.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας τα Μέσα άρχισαν να μεταδίδουν, πως πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη.

Όλοι πάγωσαν, το σημείο του ατυχήματος γέμισε με λουλούδια, γράμματα των θαυμαστών του αλλά και αρκουδάκια.

Λίγες μόνο ώρες μετά πλήθος κόσμου συντρόφεψε τον καλλιτέχνη στην τελευταία του κατοικία υπό τους ήχους των τραγουδιών του που λατρεύτηκαν από το κοινό.

Το βράδυ πριν το τελευταίο «αντίο» και η πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ

Αναπάντητα εκτός από τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι και τα ερωτήματα για το μοιραίο εκείνο βράδυ το οποίο προηγήθηκε.

Που ήταν τελικά ο Παντελής; Γιατί οδήγησε αφού είχε πει; Αυτά τα ερωτήματα συνεχίζουν να βασανίζουν τα αγαπημένα του πρόσωπα και ανέβαλαν για πάντα την πρεμιέρα του που ήταν να πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα.

Η αντιπαράθεση για το τι συνέβη στο δυστύχημα συνεχίζεται

Κι ενώ έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος δεν υπάρχει ακριβής απάντηση για το τελικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ενώ, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό οδηγός ήταν ο ίδιος ο Παντελής άλλες πληροφορίες αναφέρουν, πως DNA του βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και, πως μπορεί να μην οδηγούσε αυτό το τζιπ.

Η διαμάχη της οικογένειας συνεχίζεται με τις δύο γυναίκες που έμελλε να είναι τα τελευταία πρόσωπα τα οποία τον είδαν ζωντανό και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τα νέα του τραγούδια:

Ακόμα και μετά το θάνατο του η επιτυχία του Παντελίδη συνεχίζεται καθώς έχουν κυκλοφορήσει δύο νέα του τραγούδια το «Θυμάμαι» και το «Άλλη Μια Ευκαιρία» στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να κυκλοφορήσουν κι άλλα τραγούδια, αφού ο Παντελίδης είχε τουλάχιστον 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ό, τι αν έγινε εκείνο το πρωί ο Παντελίδης Παντελίδης θα συνεχίσει να είναι για πάντα το παιδί της διπλανής πόρτας το οποίο θα συμβολίζει τα όνειρα τα οποία μπορούν να γίνουν αληθινά.

photos: Nikos Libertas / SOOC, Menelaos Myrillas / SOOC,

The post Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη (Photos-Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα