Ένα video που ελπίζουμε να μην σου φανεί ποτέ χρήσιμο!- Επιβιώνοντας απ’ την επίθεση λιονταριού

14:27 28/1/2017 - Πηγή: iPop

Σίγουρα εάν είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και δεν έχεις την εξερεύνηση στο αίμα σου, αυτό το video θα σου φανεί άχρηστο! Και σε κάθε περίπτωση σου ευχόμαστε να μην σου χρειαστεί ποτέ!

Όμως, σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τις συμβουλές οι οποίες έγιναν viral για το πώς να επιβιώσεις απ’ την επίθεση λιονταριού.

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί του video, εάν φοράς ρούχα τα οποία θυμίζουν

στο λιοντάρι τα θηράματά του, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σου επιτεθεί. Επομένως χρώματα και σχέδια τα οποία θυμίζουν άλλα ζωάκια είναι καλό να τα αποφύγεις αν βρεθείς ποτέ σε περιβάλλον όπου μπορεί να υπάρχουν λιοντάρια.

Ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σου, όμως, σε περίπτωση που δεις ένα λιοντάρι έτοιμο για επίθεση;Τρεχάτε ποδαράκια μου… Ναι απλά πρέπει να το βάλεις στα πόδια!Είμαι πιο δυνατός απ’ ό,τι νομίζεις! Με ιδιαίτερες τεχνικές πρέπει να δείξεις ότι είσαι πιο ογκώδης απ’ την ό,τι είσαι στην πραγματικότητα!Κάνε θόρυβο! Σκοπός είναι το λιοντάρι να νιώσει ότι απειλείται, προκειμένου να μετανιώσει να επιτεθεί.Δες το video:

The post Ένα video που ελπίζουμε να μην σου φανεί ποτέ χρήσιμο!- Επιβιώνοντας απ’ την επίθεση λιονταριού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα