Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

12:24 13/6/2017 - Πηγή: iPop

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης, εξέδωσε η ΕΜΥ.

Ο καιρός θα επιδεινωθεί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικότερα

η πρόγνωση καιρού:

Πέμπτη

Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με καταιγίδες τοπικά ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους. Εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά πελάγη έως 6 μποφόρ που βαθμιαία στο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Παρασκευή

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά.

Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς μεταβλητοί, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία:χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Σάββατο

Καιρός: Στα κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 5, που αργά τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση .

Θερμοκρασία: σε πτώση στα βόρεια.

The post Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα