Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο μοντάζ πριν την αποχώρησή της και συγκινήθηκε μ’ αυτό που είδε!

12:28 27/6/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη πριν την αποχώρησή της από τον Alpha μπήκε στο μοντάζ μαζί με τους συνεργάτες της και συγκινήθηκε βλέποντας αγαπημένες στιγμές της εκπομπής της. 

Πριν λίγο καιρό, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό

κοινό μέσα από την εκπομπή της την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο αυτό. Η όμορφη παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του Alpha την 1η Ιουλίου, με την τηλεοπτική «Ελένη» να ρίχνει τίτλους τέλους στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα η Ελένη Μενεγάκη πριν την αποχώρησή της μπήκε στο μοντάζ μαζί με την Ελένη Γελαλή και τον Τόλη και θυμήθηκε αγαπημένες της στιγμές από την εκπομπή της.

Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα που έκανε την αναδρομή στα 15 αυτά χρόνια στην καρέκλα του μοντάζ. Δεν μπορούσε να κρύψει φυσικά την συγκίνησή της, ενώ μας υπενθύμισε πως η εκπομπή ρίχνει τίτλους τέλους την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Στιγμές γεμάτες συναισθήματα … αναμνήσεις … Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Άλφα! … κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχομένη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!».

View this post on Instagram

Στιγμες γεματες συναισθηματα … αναμνησεις … Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! … καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️

A post shared by @ elenimenegaki on Jun 26, 2020 at 11:01am PDT

Αναμένουμε να δούμε την εκπομπή της την Τετάρτη και το βίντεο που της έχουν ετοιμάσει για τα 15 χρόνια στον Alpha.

Η φωτογραφία που ανέβασε από το άδειο καμαρίνι μας είναι η απόδειξη ότι η όμορφη παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν φύγει από το κανάλι και την τηλεόραση.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️χωρις λογια #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jun 26, 2020 at 11:16am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για τη Μενεγάκη και τη νέα της εκπομπή

Το άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο μοντάζ πριν την αποχώρησή της και συγκινήθηκε μ’ αυτό που είδε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα