Ελάφρυνση χρέους θα ζητήσει ο Ομπάμα- Μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό

19:24 11/11/2016 - Πηγή: iPop

Όχι απλά θα θίξει το ζήτημα του ελληνικού χρέους, αλλά θα ζητήσει και ξεκάθαρα την ελάφρυνσή του ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα τάσσεται υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους γι’ αυτό κι αναμένεται να μεταφέρει το μήνυμα ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα.

Στην σχετική ενημέρωση Τύπου που έγινε στον Λευκό Οίκο σημειώθηκε ότι ο Ομπάμα ταυτίζεται

με την άποψη του ΔΝΤ αναφορικά με το ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. «Θα το θέσει από την Αθήνα και θα ζητήσει ελάφρυνση».

Παράλληλα, ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος αναμένεται να συγχαρεί την Κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει, αλλά παράλληλα να τονίσει ότι χρειάζεται κι άλλη δουλειά.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήθελε χρόνια να επισκεφτεί την Ελλάδα, καθώς αναγνωρίζει τις θυσίες του ελληνικού λαού και με την επίσκεψη στέλνει μήνυμα στήριξης».

Ακυρώθηκε η ομιλία του Ομπάμα στην Πνύκα

Στο μεταξύ για λόγους ασφαλείας ακυρώθηκε η ανοιχτή ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στην Πνύκα καθώς οι αμερικανικές Αρχές φοβούνται μετά την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία.

Προς το παρόν αναζητείται κλειστός χώρος για να γίνει η ομιλία, με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να ακούγεται ότι είναι ανάμεσα στις επιλογές.

Απειλές απ’ τους Πυρήνες της Φωτιάς

Οι Πυρήνες της Φωτιάς απειλούν την επίσκεψη Ομπάμα σε πολυσέλιδη προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα στο σπίτι της Τσατάνη.

«Το σαμποτάζ της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου μπορεί να είναι η αρχή της δημιουργίας ενός οργανωμένου αναρχικού κινήματος, με σκοπό την επίθεση στο εδώ και τώρα και την καταστροφή του κράτους και της εξουσίας» αναφέρει η προκήρυξη.

The post Ελάφρυνση χρέους θα ζητήσει ο Ομπάμα- Μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα