Εκδήλωση: 5 ελληνικά start-ups μας μιλούν για την αξία του sharing

14:31 27/3/2014 - Πηγή: iPop

Η μαμά μας όταν ήμασταν μικροί μας δίδαξε την αξία του να μοιραζόμαστε… Και επειδή ως γνωστόν οι μαμάδες (ή οι πελάτες;) έχουν πάντα δίκιο, ξαναβρίσκουμε μπροστά μας την αρετή του μοιράζεσθαι ή -στα σύγχρονα ελληνικά- sharing. Δεν μιλάμε απλώς για τα shares που κάνουμε στο Facebook, αλλά για τη δημιουργία μιας κοινότητας συνειδητοποιημένων καταναλωτών που μοιράζονται προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του Ίντερνετ. Η εμπιστοσύνη είναι το νέο νόμισμα της online αγοράς.

Η πιο

κατάλληλη να εξηγήσει αυτή τη φιλοσοφία είναι η April Rinne, η οποία είναι Chief Strategy Officer του Collaborative Lab, που προωθεί συνεργασίες μεταξύ εταιρειών, κυβερνήσεων και entrepreneurs. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Κακαβούλης, ιδρυτής του ελληνικού start-up Daily Secret (δείτε τη Χριστίνα Μπόμπα να μας το παρουσιάζει).

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν pitches από την Airbnb, το Cookisto, το Dopios, την Easybike, το Incrediblue και το Locish, δηλαδή -με εξαίρεση το πρώτο που είναι παγκόσμια επιτυχία- μερικά από τα πιο δυναμικά ελληνικά start-ups.

Παρασκευή, 28 Μαρτίου

Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138

19:00-21:30

Κάνε αίτηση εδώ / Facebook event

The post Εκδήλωση: 5 ελληνικά start-ups μας μιλούν για την αξία του sharing appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα