Εκατομμυριούχοι κάτω από τα 30-Πώς μπορείς να το πετύχεις και εσύ;

17:51 23/12/2021 - Πηγή: iPop

Tο Forbes και η λίστα των 30 κάτω από τα 30 (δηλαδή των εκατομμυριούχων κάτω από τα 30 έτη), φέτος στην επετειακή λίστα των 10 χρόνων του, διάλεξε τους 30 all-time all-stars. Νέοι εκατομμυριούχοι κάτω από τα 30 από όλους τους χώρους: Τον αθλητισμό, τα θεάματα και τις επιχειρήσεις. Νέοι και αυτοδημιούργητοι, κυνήγησαν τα όνειρά τους και πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στο αντικείμενό τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και άλλοι τόσοι που τα κατάφεραν τόσο καλά, γιατί σίγουρα το να μπεις σε μια τέτοια λίστα από το μηδέν, είναι ένας ακόμα λόγος για να πάρουμε έμπνευση.

FreepikΕκατομμυριούχοι
κάτω από τα 30

Τι είναι επιτυχία; Πώς την ορίζεις εσύ; Τι περιμένεις από τη ζωή σου και την επαγγελματική σου πορεία; Η δεκαετία των 30 είναι από τις πιο παραγωγικές της ζωής μας. Είναι η περίοδος της σποράς. Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, στην κυριολεξία. Βλέποντας τα ονόματα που φιγουράρουν φέτος στην λίστα των 30 κάτω από τα 30 : LeBron James, Rihanna, Melanie Perkins (Canva), Daniel Ek (CEO, Spotify), Malala Yousafzai, Kevin Systrom (συνιδρυτής, Instagram), Mark Zuckerberg (συνιδρυτής, Facebook) , και άλλοι σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι αυτοί έκαναν ό,τι δεν κάνουν οι περισσότεροι νέοι.

Χαράσσοντας έναν διαφορετικό δρόμο σε σχέση με αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι νέοι, κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα. Να κάνουν τη διαφορά. Είδαν την ανάγκη που υπήρχε εκεί έξω και έδωσαν αξία στους άλλους ανθρώπους, κάνοντας το πάθος τους. Γιατί υπήρχε πάθος και αγάπη πίσω από αυτό. Οι άπειρες ώρες δουλειάς βγαίνουν μόνο κάνοντας αυτό που αγαπάς.

Να είσαι δυνατότερος από τις δικαιολογίες σου

Έχω βαρεθεί να ακούω την καραμέλα: «Αυτά είναι αμερικανιές και δεν πιάνουν στην Ελλάδα». Δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί αυτοί. Τι σημαίνει αμερικανιά; Θα μου πεις δεν είναι τυχαίο που στη λίστα έχει κατά κύριο λόγο άτομα από την Αμερική. Πριν λίγα χρόνια ήταν και ένας Έλληνας «ο Σταύρος Τσομπανίδης που με την Phee ανακύκλωσαν τα φύκια απ’ τις ελληνικές ακτές και έφτιαξαν θήκη για το κινητό». Αξίζει να διαβάσεις τι είχε πει στο Ipop.gr στη συνέντευξή του, για να δεις το mindset που έχει ένας άνθρωπος που στην Ελλάδα της κρίσης, έβλεπε ευκαιρίες.

Η Ελλάδα δεν δίνει κίνητρα στους νέους για γίνουν εξωστρεφείς. Δεν δίνει κάποια οφέλη στη φορολογία ούτε κάποια επιδότηση για να ξεκινήσουν. Είναι μεγάλο το ρίσκο. Είναι δύσκολο, απαιτεί σκληρή δουλειάΓιατί εγώ; Τι το σπουδαίο έχω;

Εσύ! Προφανώς εσύ! Βρες το σκοπό σου και δώσε ένα πραγματικό νόημα στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι και μην ξοδεύεσαι τσάμπα εδώ και εκεί!

Έχεις δει ποτέ κανέναν πρωταθλητή να προπονείται μόνος του;

Βρες τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει. Βρες έναν σύμβουλο που μπορείς να εμπιστευθείς για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Μη βλέπεις παντού εμπόδια, αλλά λύσεις. Μη ρωτάς το γιατί αλλά το πώς και να έχεις αυτό το mindset ανάπτυξης. Φρόντισε που διαθέτεις το χρόνο σου. Σίγουρη συνταγή επιτυχίας είναι το διάβασμα, τα motivational video ή τα ΤedΧ. Βρες σεμινάρια και εκπαιδεύσου πάνω σε αυτό που έχεις ως στόχο. Η πληροφορία είναι εκεί έξω και είναι ικανή να σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Επένδυσε στην ομάδα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το σημείο που είσαι σήμερα κολλημένος.

Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα γίνεις εκατομμυριούχος, δεν ξέρω αν είναι καν αυτός ο σκοπός σου, αλλά αν βρεις αυτό το σκοπό για τον οποίο ήρθες μπορώ να εγγυηθώ ότι θα περάσεις τις μέρες σου όμορφα κάνοντας αυτό που αγαπάς και βοηθώντας παράλληλα και άλλους ανθρώπους, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου ή το προϊόν σου. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα λεφτά. Αν ρωτήσεις όλους αυτούς που πετυχαίνουν δεν νομίζω κανείς να πει ότι το κάνει πρώτα για τα λεφτά. Τα λεφτά έρχονται μετά.

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες για το 2021, η κορυφή μας εξηγεί πολλά

Τη στιγμή που πας να τα παρατήσεις

Υπάρχει μια πολύ καθοριστική στιγμή που έρχεται συχνά στη ζωή μας. Είναι εκείνη που όλα μοιάζουν να μην έχουν νόημα, που οι φωνές όλων εκείνων που «ξέρουν» αντηχούν δυνατά στο μυαλό σου και είναι σχεδόν έτοιμες να σε πείσουν να τα παρατήσεις. Μην παρασυρθείς από την στιγμιαία αυτή παρόρμηση, η περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν γιατί απλά τα παράτησαν σε εκείνο το σημείο καμπής. Αν δεν τα παρατήσεις, θα πετύχεις!

Οι εκατομμυριούχοι κάτω από τα 30 είναι εδώ για να δώσουν έμπνευση σε όλους. Και αφού τα κατάφεραν εκείνοι μπορούμε όλοι, σε όποια ηλικία και αν είμαστε, αρκεί να έχουμε σχέδιο και όρεξη για δουλειά, να μην τα παρατήσουμε και να είμαστε πιο δυνατοί από τις δικαιολογίες μας!

Τι είναι αυτό που ξέρεις πολύ καλά και θα δώσει αξία στους άλλους; Βρες το και γίνε πολύτιμος!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εκατομμυριούχοι κάτω από τα 30-Πώς μπορείς να το πετύχεις και εσύ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα