Είσαι ο cheerleader της ζωής σου;

17:46 3/3/2021 - Πηγή: iPop

Είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του εαυτού σου; Κι αν όχι, γιατί; Κάθε μέρα πρέπει να υποστηρίζεις τη ζωή σου και να γίνεσαι μάλιστα ο πιο ένθερμος fan της! Κι ακόμα κι αν η ζωή σου αυτή τη στιγμή δεν σου αρέσει, κάνε αυτό το βήμα για να την φτιάξεις όπως την έχεις ονειρευτεί!

cheerleader n = ένθερμος υποστηρικτής, ένθερμη υποστηρίκτρια επίθ + ουσ αρσ, επίθ + ουσ θηλ

Είσαι εσύ αλήθεια ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ζωής σου;

Το ξέρω ότι κάθε μέρα που έρχεται ίσως φέρει μαζί της απαιτητικά προγράμματα, ανθρώπους γύρω μας που μας ζητούν να κάνουμε παραπάνω από όσα μπορούμε ίσως. Φαντάσου ότι έρχεται η νέα μέρα και εσύ ξυπνάς με τη διάθεση που έχουν οι cheerleader σε έναν αγώνα! Κάντο λίγο εικόνα. Σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου και πανηγυρίζεις στην κυριολεξία γιατί είδες άλλη μια μέρα! Γιατί ξύπνησες και είσαι καλά. Κάτι που δεν είναι καθόλου δεδομένο, ενώ θα έπρεπε να είναι ο νούμερο ένας λόγος για να είμαστε ευγνώμων, (πχ: παρά να λέμε, μη μου μιλάτε, δεν είμαι πρωινός τύπος).

Αν έχεις παιδιά γύρω σου θα δεις ότι ενθουσιάζονται με το παραμικρό. Με ένα παραμύθι αν το διαβάσεις πιο γλαφυρά, με ένα σοκολατάκι, με ένα πείραμα πχ να διαλύσεις λίγο ξύδι σε σόδα και να γίνει μια μικρή έκρηξη. Βλέπουν παντού μαγεία. Κάπου εκεί βαθιά κρυμμένο, είναι το παιδί που ήσουν εσύ και τότε ενθουσιαζόσουν με το παραμικρό. Δε σε έπαιρνες πολύ σοβαρά, πίστευες ότι ο Αη Βασίλης είναι αυτός που φέρνει το δώρο την Πρωτοχρονιά και το δώρο ερχόταν. Πού χάθηκε η μαγεία αυτή και ο ενθουσιασμός στο μεγάλωμα; 

Το πάθος για το οποίο σου μιλάω, θεωρώ ότι είναι κινητήριο, μόνο αυτό μπορεί να μας δώσει όλες τις λύσεις που ζητάμε. Θέλουμε κάτι, αλλά γιατί το θέλουμε; Μας φανταζόμαστε να το έχουμε ή να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση και τι νιώθουμε; Όταν ολοκληρωθεί ο στόχος που έχεις θέσει πώς θα νιώθεις; Μπορείς να φανταστείς εκείνη την ημέρα; Το συναίσθημα που νιώθεις είναι πανηγυρισμός και ενθουσιασμός cheerleader;

Γιατί δεν είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του εαυτού σου;

Αν ναι, τότε γιατί δεν εργάζεσαι να φτάσεις εκεί; Ποια είναι τα εμπόδια που δε στο επιτρέπουν; Μήπως ήρθε η ώρα να τα γράψεις σε ένα φύλλο χαρτί, ή να τα πεις κάπου, να τα βγάλεις από μέσα σου; Συνήθως όταν πούμε κάτι φωναχτά διαπιστώνουμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη και οι ανάλογα με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε, αν είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα. Αν όχι, μήπως τελικά δεν το θέλουμε πολύ; Γιατί αν πραγματικά το θέλουμε πάρα πολύ, τίποτα δε θα στεκόταν εμπόδιο.

Πώς θα σου φαινόταν αν γίνεις εσύ ο cheerleader της ζωής σου;  Να ενθουσιάζεσαι με τα μικρά και να δουλεύεις ακούραστα για τα μεγάλα, για να έρθει η μέρα που θα απολαύσεις. 

Εύχομαι η μέρα που ξεκίνησε, μα και κάθε μέρα από σήμερα και μπρος να είναι για όλους μας μια γιορτή και μια ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό αυτό δώρο της ζωής.

Υ.Γ: Μη ξεχνάς να σε υποστηρίζεις περισσότερο και να σε κρίνεις λιγότερο. Α και να ονειρεύεσαι!

Με όλη μου την αγάπη

Λαμπρινή

Βιογραφικό

Είμαι η Λαμπρινή Λαδά (Instagram account – Site), κάπου γύρω στο 2018 ξεκίνησα το μαγικό ταξίδι προς την αυτοβελτιώση και την αυτογνωσία. Ο πρώτος σταθμος αυτού του ταξιδιού, με έβγαλε στο Coaching. Είμαι κάτοχος του Certificate of Coaching, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο Life Coaching. 

Αποστολή μου είναι να βοηθήσω με τα εφόδια που έχω αποκτήσει, όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να εργαστούν γι’ αυτόν, μιας που είμαι βέβαιη ότι όλο αυτό, μπορεί να βγάλει από μέσα μας την προσωπική μας λάμψη.  

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είσαι ο cheerleader της ζωής σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα