Είδαμε την μικρή Lilibet και εννοείται πως έχει κόκκινα μαλλιά! (Photos)

11:04 7/6/2022 - Πηγή: iPop

Το πρώτο πορτραίτο- φωτογραφία της Lilibet είναι γεγονός! Οι γονείς της έδωσαν στη δημοσιότητα μια γλυκιά εικόνα με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια!

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, το περασμένο Σάββατο ο Harry και η Meghan προσκάλεσαν συγγενείς και φίλους σ’ ένα χαλαρό πικ νικ στο Frogmore Cottage.

Στην φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα, βλέπουμε την μικρή Lilibet να ποζάρει στον φακό, στην αυλή του σπιτιού, φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα κι έχοντας ένα

φιόγκο στα μαλλιά της, ενώ αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα πως έχει τα χρώματα του πατέρα της!

Η φωτογραφία της LilibetMISAN HARRIMAN/DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX

Ο φίλος της οικογένειας Misan Harriman, που βρέθηκε στο πάρτι, τράβηξε την «αυθόρμητη φωτογραφία που ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν σήμερα», όπως είπε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Harry και Meghan ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους την περασμένη εβδομάδα για τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Έμειναν στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τα τρυφερά λόγια του πρίγκιπα Καρόλου και η ομιλία του William

Αυτό το ταξίδι ήταν και η πρώτη επίσκεψη της Lilibet στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η ίδια γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και δεν είχε πάει ποτέ στην πατρίδα του Harry. Θυμίζουμε ότι σ’ αυτή την επίσκεψη έγινε και η πρώτη συνάντηση Lilibet και Βασίλισσα Ελισάβετ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είδαμε την μικρή Lilibet και εννοείται πως έχει κόκκινα μαλλιά! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα