Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία που έδινε μάχη ενάντια σε μια σπάνια μορφή καρκίνου

10:33 3/7/2021 - Πηγή: iPop

Η μικρή Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία επτά ετών μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Αναστασία είχε διαγνωστεί με μια σπάνια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, τη γνωστή και ως dipg, ένα διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, με ιδιαίτερα δυσμενή πρόγνωση. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την οικογένεια της μικρής πως δεν της έδιναν πολλές ελπίδες για ζωή κι έτσι οι γονείς της αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική, ώστε να δεχθεί το παιδί τους τις κατάλληλες θεραπείες

και να δώσει τη δική της μάχη κατά του καρκίνου.

Αρχικά, είχαν ταξιδέψει στο Χιούστον του Τέξας, καθώς εκεί υπήρχε μια κλινική με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη ασθένεια. Στη συνέχεια, οι γονείς της, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλίας Τριανταφυλλάκης, την μετέφεραν στη Νέα Υόρκη, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μικρή Αναστασία έδωσε μάχη όσο λίγοι και τελικά δεν τα κατάφερε

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μικρής Αναστασίας μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία έκανε αναφορά στους αγώνες που έδωσε η μικρή τους και δυστυχώς δεν τα κατάφερε, φεύγοντας από τη ζωή την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη.

“Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..”, αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της Αναστασίας.

Δες εδώ τη δημοσίευση της μητέρας της Ξένιας Πρεζεράκου:

Αυτές είναι οι πιο συχνές μορφές παιδικού καρκίνου που πρέπει να γνωρίζουμε- Τα παιδιά μας έχουν τη δύναμη να βγουν νικητές

Η Έρρικα Πρεζεράκου αποφάσισε να αποχαιρετίσει τη μικρή Αναστασία μέσα από ένα μήνυμα που ανέβασε στα social media

Η Έρρικα Πρεζεράκου αποχαιρέτησε τη μικρή Αναστασία με μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatgram. Συγκεκριμένα έγραψε για την ανιψιά της: “Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου ..Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη. Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ό,τι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. από χαρά είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πώς είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα… Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμα σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις. Καλό Παράδεισο Αναστασία μου…”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία που έδινε μάχη ενάντια σε μια σπάνια μορφή καρκίνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα