Ευχαριστημένο το ΥΠΟΙΚ- Διαπιστώνει «ουσιαστική σύγκλιση» από τις επαφές με τους Θεσμούς

16:32 21/11/2016 - Πηγή: iPop

Σε καλό κλίμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να διεξήχθησαν οι επαφές του ελληνικού επιτελείου με τους επικεφαλής των Θεσμών τη Δευτέρα.

Πηγές του υπουργείο Οικονομικών που εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το άμεσο κλείσιμο της δεύτερης αξιoλόγησης, σημείωσαν χαρακτηριστικά πως επιτεύθηκε «ουσιαστική σύγκλιση σ’ όλα τα θέματα.

Οι ίδιες πηγές επίσης διαβεβαιώνουν ότι τις επόμενες ημέρες, στόχος είναι να αποσαφηνιστούν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες οι οποίες υπάρχουν.

Ποιους αφορούσαν οι επαφές της Δευτέρας;

Με τους εκπρόσωπους των δανειστών που βρίσκονται

τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας συναντήθηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίους, ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος;

Θυμίζουμε, πως σε συνέντευξή που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για ακόμα μια φορά δήλωσε, πως «βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει η αξιολόγηση στην ώρα της χωρίς άσκοπες κωλυσιεργίες και χωρίς υποχωρήσεις άρχων».

Παράλληλα, ο Δ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου για το οποίο και τόνισε:

Στόχος είναι στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου να έχει κλείσει η αξιολόγηση και να έχουν τεθεί εγγυήσεις για το χρονοδιάγραμμα ρύθμισης του χρέους

Διαβάστε επίσης όλα όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος:

Αιχμές Τζανακόπουλου για το ΔΝΤ: «Πατάει σε δύο βάρκες»

photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Ευχαριστημένο το ΥΠΟΙΚ- Διαπιστώνει «ουσιαστική σύγκλιση» από τις επαφές με τους Θεσμούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα