Δυναμική επιστροφή της Keira Knightley στον «πειρατικό κόσμο» (Photos-Video)

10:18 20/12/2016 - Πηγή: iPop

Τη μεγάλη επιστροφή της ετοιμάζει η Keira Knightley, μετά την επιτυχία που είχε στην τρίτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», αυτή τη φορά με την πέμπτη ταινία της σειράς «Dead Men Tell No Tales».

Σύμφωνα με πηγές από το «The Mirror» και το Toofab, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να έχει γυρίσει κρυφά κάποιες σκηνές για την ταινία, που αναμένεται να προβληθεί στις 26 Μαΐου του 2017. O Orlando Bloom

θα επιστρέψει, επίσης, με τον ρόλο του ως Will Turner, και ο Johnny Depp ως Captain Jack Sparrow. Ωστόσο, όπως σχολιάζουν τα δημοσιεύματα, η Keira Knightley, δεν επρόκειτο κανονικά να επιστρέψει. Πάντως, όπως φαίνεται απλά θα γυρίσει μια μικρή σκηνή.

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί πρωταγωνήστησαν μαζί σε όλες τις ταινίες της σειράς μέχρι και την τρίτη, δεν είχαν όμως επιστρέψει μαζί στην τέταρτη ταινία, και τώρα φαίνεται πως θα είναι και πάλι μαζί στην πέμπτη.

Ίσως η περιορισμένη εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, γιατί θα περίμεναν να την δουν περισσότερο, όμως αυτή η εμφάνιση ίσως να σημάνει και την δυναμική επιστροφή της σε επόμενη ταινία της σειράς, «Pirates of the Caribbean 6: Yes This Franchise Is Still A Thing».

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι:

Johnny Depp, Orlando Bloom, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Kevin McNally, and Brenton Thwaites and directed by Joachim Rønning and Espen Sandberg

Δείτε το trailer της ταινίας:

Photos: News Corp Australia, Movies – NDTV.com, www.pinterest.com

The post Δυναμική επιστροφή της Keira Knightley στον «πειρατικό κόσμο» (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα