Δωρεάν μαθήματα Αραβικών για μαθητές στη Θεσσαλονίκη

12:07 28/10/2016 - Πηγή: iPop

Δωρεάν μαθήματα Αραβικών για μαθητές στη Θεσσαλονίκη θα παραδίδει η «Ένωση Φίλων Παλαιστίνης» σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το τέλος του Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια της προσπάθειας να ενισχυθεί η κοινότητα της πόλης, η Ένωση Φίλων Παλαιστίνης θα ξεκινήσει από τις 29 Οκτωβρίου μαθήματα σε μαθητές ηλικίας 8-14 ετών στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο τις απογευματινές ώρες, ενώ θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2017 με τη χορήγηση αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους μαθητές.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την κοινότητα της πόλης, την Ένωση Φίλων Παλαιστίνης, που υπάρχει από τη δεκαετία του 1980, όταν οι άνθρωποι ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν. Έμειναν στη Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά τα οποία χρειάζονται μια βοήθεια για να γνωρίσουν τη γλώσσα των γονιών τους», δήλωσε στο ΑΠΕΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τελίδης.

Η Ένωση Φίλων Παλαιστίνης θα είναι υπεύθυνη για την εύρεση διδασκάλων και για την ευταξία του χώρου, όπου θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

The post Δωρεάν μαθήματα Αραβικών για μαθητές στη Θεσσαλονίκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα