Δίκη Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» – Τα νέα στοιχεία για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

16:01 6/12/2022 - Πηγή: iPop

Συγκλόνισε η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με μία σοκαριστική κατάθεση. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για προκλητικές και ακραίες συμπεριφορές σε βάρος του Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ το Πρωινό αποκάλυψε και μία στιγμή έντασης η οποία διαδραματίστηκε χθες 5/12.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες έδωσε κατάθεση

η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκάλυψε πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης την είχε στριμώξει και της είχε επιδείξει τα γεννητικά του όργανα πολλαπλές φορές κατά τη διάρκεια μίας συνεργασίας τους στο παρελθόν.

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν τα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια, με τον πελάτη τους να αρνείται τα πάντα.

Η Εβελίνα Παπούλια από την πλευρά της αντέδρασε και είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;»

Δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα» – Όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια στο δικαστήριο

Εβελίνα Παπούλια – Κατάθεση: Αναλυτικά όσα είπε η ηθοποιός

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε σχετικά με όσα έχει ζήσει η ίδια στις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Έχω ακούσει για καταγγελίες. Τις καταγγέλλουσες τις γνώρισα εδώ απ’ έξω. Θεωρώ ότι εάν δεν είμαι μέρος λύσης, είμαι μέρος προβλήματος. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή. Βάζω όρια αλλά είναι πανέξυπνος και πολύ χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται αν δεν τον συμφέρει», περιέγραψε η μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεση της.

«Συνεργαστήκαμε σε μια παράσταση. Αντικατέστησα ηθοποιό φίλη μου που έμεινε έγκυος. Εγώ έκανα τηλεόραση τότε. Στον χώρο με ήξεραν είχαν κάνει αρκετές δουλειές. Ήταν δοτικός κατά τη διάρκεια των προβών, θετικός και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα και καλά. Στην πορεία μετατοπιζόταν το καλά. Δε με ανησυχούσε όμως. Ήξερα ότι αυτός με είχε ανάγκη όχι εγώ», περιέγραψε η μάρτυρας.

Δίκη Φιλιππίδη: «Την έσπρωξε σε ένα τραπέζι και προέβη σε πράξη που συνιστά βιασμό». Όσα κατέθεσε φίλος της πρώτης καταγγέλλουσας

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και σε δεύτερο γεγονός, όταν επιχείρησε να τη «στριμώξει» στο καμαρίνι του. «Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Η Εβελίνα Παπούλια κατάθεσε πως συνεργάστηκαν αφού «μπήκαν όρια»: «Αναγνώρισα τη χυδαιότητα του, την εξουσιομανία του, και το ταλέντο του βέβαια» πρόσθεσε η μάρτυρας.

Προέδρος: Έχετε ακούσει για άλλους συναδέλφους σας;

Μάρτυρας: Είχα ακούσει ότι είχε δείρει, ότι περιφέρει τα γεννητικά του όργανα. Είχα ακούσει το περιστατικό με το αυτοκίνητο και την κοπέλα και είχα πει «τόσο πολύ ξέπεσε».

«Τον Φιλιππίδη τον στήριζε μια οικογένεια. Το ταλέντο του στήριζε όχι τον άνθρωπο. Δεν είχαν αντιληφθεί το σημείο που είχε φτάσει η κατάστασή του» ανάφερε η ηθοποιός απαντώντας σχετικά με το ένα ο κατηγορούμενος ήταν ισχυρός στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σχετικά με την τελευταία συνεργασία τους η μάρτυρας τόνισε: «Η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε ήταν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Δε θυμάμαι ημερομηνία. Δεν ξέρω τι έκανε. Εγώ δίδασκα για ένα μικρό διάστημα. Έκανε την παρουσίαση του ανοίγματος τμήματος και ξαφνικά κάθεται και αρχίζει και με μειώνει. Λέγοντας από πού και ως πού διδάσκει η Εβελίνα. Αρχίζει να γελάει και να κοροϊδεύει. Μετά, ενώ πίσω από την πλάτη μου έκανε αυτά, έρχεται και μου μιλάει πάρα πολύ γλυκός. Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο, δε με ρώτησε γιατί τον βρίζω. Μέσα στην αίθουσα άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου, θεωρώ ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δίκη Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» – Τα νέα στοιχεία για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Φιλιππίδη, Εβελίνας Παπούλια,diki filippidi, evelinas papoulia