Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

11:41 28/4/2022 - Πηγή: iPop

Φαίνεται ότι ο Elon Musk δεν θα καταθέσει στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Johnny Depp και της Amber Heard. Ο δισεκατομμυριούχος αυτή την εβδομάδα έγινε πρωτοσέλιδο μετά την αγορά του Twitter, ενώ παράλληλα το όνομά του εμφανίζεται στη δίκη του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Όμως, τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα και πώς συνδέεται το όνομά του με την υπόθεση;

Ο ηθοποιός των Πειρατών της Καραϊβικής κατηγόρησε τη Heard ότι τον απάτησε με τον CEO της Tesla κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Depp έχει επίσης κατηγορήσει την Heard και τον Musk ότι έκαναν τρίο με την Cara Delevingne στο σπίτι του στο Los Angeles ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

Ο Musk αρνήθηκε τον ισχυρισμό και ενώ έχει κληθεί να παραδώσει κάθε επικοινωνία που είχε με την Heard, εκείνος δε θέλει να λάβει θέση εκ μέρους της. Ο δικηγόρος του Musk, Alex Spiro, αποκάλυψε στο Fox News ότι ο πελάτης του δεν θα καταθέσει. 

Μερικά πράγματα που έχουμε μάθει απ’ την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Depp ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως το αφεντικό της Tesla έβγαινε με την πρώην σύζυγό του ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Ο James Franco θα απουσιάζει, επίσης, από το βήμα του μάρτυρα. Ο Depp ισχυρίστηκε ότι ο Franco και η Heard είχαν σχέση κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Τι έχει γίνει με τον Elon Musk και την Amber Heard;

Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι η Heard ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση με τον Musk μόλις έναν μήνα αφότου η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Depp. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Musk ήταν συχνά εκεί «αργά το βράδυ» στο ρετιρέ του Depp, ενώ εκείνος βρισκόταν εκτός χώρας για γυρίσματα.

«Η πρώτη εμφάνιση του Musk στο ρετιρέ του Depp έγινε λίγο αφότου η Heard πέταξε ένα μπουκάλι βότκα στον Depp στην Αυστραλία, όταν έμαθε ότι ο Depp ήθελε το ζευγάρι να συνάψει μεταγαμιαία συμφωνία σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του γάμου τους. Η βίαιη πράξη της κυρίας Heard έκοψε ουσιαστικά το μεσαίο δάχτυλο του κ. Depp στο δεξί του χέρι και έσπασε τα οστά», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

Τα μηνύματα και ο χωρισμός

Σε μαρτυρία του πράκτορα μοντέλων του Creative Artists Agency (CAA), Christian Carino, αναφέρεται ότι τον Αύγουστο του 2017, η Heard εξέφρασε σε ένα γραπτό μήνυμα ότι θρηνούσε τον χωρισμό της με τον Musk.

«Θα στεναχωριόσουν για τον χωρισμό αν δεν ήσουν ερωτευμένη μαζί του;» ρώτησε ο Carino την Heard.

Ο Carino είχε επίσης προειδοποιήσει τη Heard ότι η ηθοποιός δεν θα έπρεπε να βγαίνει ραντεβού με άντρες υψηλού προφίλ, αν δεν ήθελε οι σχέσεις της να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας

BACKGRIDΠότε έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση;

Η Heard και οMusk εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιούλιο του 2016 σε ξενοδοχείο του Miami Beach περίπου δύο μήνες αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Depp.

«Είναι φίλη με τον Elon εδώ και τέσσερα χρόνια», επέμεινε μια πηγή στο Page Six εκείνη την εποχή. 

Τον Αύγουστο του 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του Twitter προσπαθούσε να συναντήσει την Heard για χρόνια.

Σε μια πρόσφατη δήλωση στο Vanity Fair σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή του Musk με την Heard, ένας εκπρόσωπος του SpaceX αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε σχέση με την ηθοποιό ενώ εκείνη ήταν με τον Depp.

«Ο Elon και η Amber δεν έβγαιναν μέχρι τον Μάιο του 2016, και ακόμη και τότε ήταν σπάνιο. Η σχέση τους δεν έγινε ρομαντική», ανέφερε η δήλωση. 

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση το 2017 όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην Αυστραλία. Χώρισαν το 2018.

«Ο Έλον κι εγώ είχαμε μια όμορφη σχέση και έχουμε μια όμορφη φιλία τώρα, μια φιλία που βασίστηκε στις βασικές μας αξίες», εξήγησε στο The Hollywood Reporter σε μια συνέντευξη το 2018 η Amber Heard. «Τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν», συμπλήρωσε.

Τι έγινε με το viral σκίτσο του Johnny Depp στην δίκη;

Κατά τη διάρκεια της δίκης μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard, ένας μάρτυρας κατέγραψε τη νέα viral δράση που έκανε ο Johnny Depp. Τελικά η δύναμη των social media είναι εκπληκτική!

Ο Depp έδειξε ένα σκίτσο που σχεδίασε ο ίδιος και ο δικηγόρος του, Benjamin Chew, αντέδρασε θετικά αφού είδε το σχέδιο.

Ο χρήστης του Tik Tok που ισχυρίζεται ότι είναι στην ομάδα του Johnny Depp έλαβε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο.

#JohnnyDepp #JohnnyDeppVsAmberHeard Johnny Depp caught creating courtroom sketch during Amber Heard trialhttps://t.co/qbw8cTBcA9 pic.twitter.com/nEkllYDzIN

— Brightly (@BrightlyAgain) April 27, 2022 Τι συνέβη στη δίκη της 27ης Απριλίου;

Η 27η Μαΐου 2016, ήταν η μέρα που ο γάμος του Johnny Depp και της Amber Heard μετατράπηκε από την ιδιωτική δυστυχία σε ένα δημόσιο θέαμα που σκότωσε την καριέρα τους.

Η Heard, η οποία μόλις είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου, έφτασε σε ένα δικαστήριο του Los Angeles εκείνη την ημέρα, εμφανιζόμενη με ένα καθαρό σημάδι στο πρόσωπό της, για να δηλώσει κακοποίηση. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Depp της προκάλεσε σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια ενός καυγά έξι ημέρες πριν.

Την Τετάρτη, 27/4, οι ένορκοι της υπόθεσης άκουσαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο ρετιρέ του ζευγαριού αμέσως μετά τον καυγά.

Ο αστυνομικός Tyler Hadden, ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο ρετιρέ διαμέρισμα του ζευγαριού στις 21 Μαΐου 2016, είπε ότι η Heard αρνήθηκε να μιλήσει με τους αστυνομικούς και δεν είχε σημάδια τραυματισμού. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι έκλαιγε.

«Ακριβώς επειδή βλέπω μια γυναίκα με ροζ μάγουλα και ροζ μάτια δεν σημαίνει ότι κάτι συνέβη», είπε ο αστυνομικός Tyler Hadden.

Οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δεν είχαν ιδέα ποια ήταν η Heard ή ότι ήταν παντρεμένη με τον Depp.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ένας εμπειρογνώμονας σε θέματα βίας μεταξύ συντρόφων που κλήθηκε να δώσει στοιχεία στη μήνυση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Amber Heard, κατέθεσε ότι η αξιολόγησή της για την ηθοποιό αποκάλυψε δύο ψυχιατρικές διαγνώσεις – οριακή διαταραχή προσωπικότητας και οιστριονική διαταραχή προσωπικότητας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα