Διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί για το αγροτικό

07:56 18/1/2017 - Πηγή: iPop

Στα άκρα αναμένεται να φθάσει η αντιπαράθεση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς στη Βουλή με αφορμή την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το αγροτικό, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί.

Κυβέρνηση και αξιωματική Αντιπολίτευση ετοιμάζονται για μια ακόμα μετωπική σύγκρουση σε πολλά επίπεδα, καθώς, η συζήτηση αναμένεται να μην περιοριστεί μόνο στο αγροτικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας

θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, αλλά και για την πολιτική της Κυβέρνησης στη διαχείριση του αγροτικού, ενόψει των νέων κινητοποιήσεων που έχουν προαναγγείλει οι αγρότες.

Απ’ την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στην Κυβέρνηση για μια σειρά θεμάτων, αλλά και να επαναλάβει το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι άλλο από εκλογές, προκειμένου, όπως λέει ο ίδιος, να γίνει μια πολιτική αλλαγή στην χώρα με ορίζοντα την έξοδο της χώρας απ’ την κρίση.

Επί τάπητος στη συζήτηση θα τεθούν ζητήματα, όπως είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών.

Η κ. Γεννηματά είχε συζητήσει τη διεξαγωγή της συζήτησης απ’ τον Νίκο Βούτση, λέγοντας πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την υποστήριξη της αγροτικής πολιτικής, διότι «οι απαράδεκτες πολιτικές της κυβέρνησης δεν αφήνουν περιθώριο οικονομικής βιωσιμότητας στους μικρούς και μεσαίους αγρότες».

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί για το αγροτικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα