Δεν κάνει πίσω ο Γιαννόπουλος- Στα άκρα η κόντρα με το Υπουργείο Υγείας

12:26 29/4/2016 - Πηγή: iPop

Βήμα πίσω δεν φαίνεται διαθέσιμος να κάνει ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος. Έτσι, συνεχίζεται σε άκρα η κόντρα με το Υπουργείο Υγείας.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν είναι πλέον Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς τον έπαυσε από τα καθήκοντα του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Να θυμίσουμε πως η κόντρα ΚΕΕΛΠΝΟ -Υπουργείου Υγείας

ξεκίνησε από την υπόθεση της τροποποιημένης από τον Αναπληρωτή Υπουργό λίστας επιτυχόντων βάσει της οποίας δόθηκε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ.

Σε συνέντευξη του την Μεγάλη Τρίτη ο πρώην Πρόεδρος επισήμανε πως: «Θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ένδικα μέσα και παράλληλα τόνισε αναφερόμενος στον Αν. Υπουργό:

Νόμιζε ότι θα μας τρομοκρατήσει ο κ. Πολάκης για να υπογράψουμε τη δική του, λίστα με τις προσλήψεις, που παρανόμως έφτιαξε, αλλά δεν τα κατάφερε

Ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Ο υπουργός, δεν είναι στο ακαταδίωκτο αν χάσει τη λεοντή του υπουργού ή του βουλευτή, που θα τη χάσει, θα πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν, οι κοινοί θνητοί».

The post Δεν κάνει πίσω ο Γιαννόπουλος- Στα άκρα η κόντρα με το Υπουργείο Υγείας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα