Χάσε θερμίδες άμεσα χωρίς να πας στο γυμναστήριο- Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

17:06 31/1/2017 - Πηγή: iPop

Θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική, προκειμένου να χάσεις κάποιες θερμίδες, αλλά το γυμναστήριο δεν είναι και το καλύτερό σου; Μπορείς να αποφύγεις το γυμναστήριο, ακολουθώντας απλά βήματα και εύκολες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και χωρίς να χρειάζεσαι μηχανήματα γυμναστηρίου.

Ξεκίνα τη μέρα σου με γυμναστική

Πριν φας πρωινό, λίγο μετά αφού θα έχεις ξυπνήσει κάνε λίγες ασκήσεις μέσα στο σπίτι σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα χάσεις 20% περισσότερα κιλά από ότι θα έχανες αν ξυπνούσες, έτρωγες και έφευγες από το σπίτι, χωρίς να έχεις κάνει καθόλου γυμναστική. Επιπλέον, θα νιώσεις πολύ αναζωγονημένος.

Να κινείσαι διαρκώς

Να θυμάσαι μέσα στην μέρα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις ευκαιρίες και να κινείσαι. Κάνε διαλείμματα αν κάθεσαι ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και περπάτα για λίγο. Έτσι, θα αποβάλλεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις.

Να γυμνάζεσαι λίγο, αλλά με ένταση

Αν γυμνάζεσαι μια ώρα την ημέρα ίσως είναι πολύ. Δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι πολλές ώρες. Μείωσε την ώρα στο μισάωρο, αλλά αύξησε την ένταση. Έτσι,θα χάσεις γρηγορότερα κιλά.

Συνέχισε να γυμνάζεσαι μέσα στη μέρα

Είναι σημαντικό εκτός από την πρωινή γυμναστική να συνεχίζεις να γυμνάζεσαι και μέσα στην υπόλοιπη μέρα. Αν είσαι από αυτούς που δεν θες να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, μπορείς να κάνεις το απόγευμα λίγο jogging. Έτσι θα διατηρείς το εαυτό σου ζωντανό και ενεργό όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα θα βλέπεις τα κιλά να μειώνονται.

Να περπατάς

Μπορεί να ακούγεται χαζό και όμως. Το να περπατάς σε βοηθάει να χάνεις κιλά άμεσα και χωρίς καθόλου κόπο, καθώς δεν απαιτεί να κάνεις καθόλου ασκήσεις, παρά μόνο….να περπατάς. Πάρε μια καλή παρέα και πηγαίνετε για ένα περίπατο στο πάρκο. Μια ώρα περπάτημα τη μέρα και θα δεις πολλά αποτελέσματα.

Ξεκίνα χορό

Δεν σου αρέσει το γυμναστήριο, αλλά θέλεις να γυμναστείς; Ξεκίνα χορό. Επίλεξε το αγαπημένο σου είδος χορού και μετάτρεψε την γυμναστική σε μια ευχάριστη άσκηση. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις και κάποιον καλό φίλο και να κάνετε μαζί χορό, προκειμένου να το διασκεδάσεις ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Τελικά πόση γυμναστική είναι αρκετή;

The post Χάσε θερμίδες άμεσα χωρίς να πας στο γυμναστήριο- Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα