Μπορείς να αλλάξεις έναν «αλήτη»;

22:00 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Τον είδες και αυτό ήταν! Το εγκεφαλικό το γλίτωσες αλλά, στην αγκαλιά του έπεσες με γρήγορους ρυθμούς και φυσικά χωρίς πολύ σκέψη. Λίγο τα μάτια του, λίγο η παραπάνω εμπειρία στις γυναίκες που φαίνεται να αποπνέει, ήταν αρκετά για να σε τραβήξει κοντά του σα μαγνήτης! Βέβαια, όλες σου οι φίλες σου τόνιζαν πως το να μπλέξεις μαζί του είναι δώρο άδωρον αφού ο άνθρωπος είναι μια κλασική περίπτωση αλήτη που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όσο και να θες ή καλύτερα όσο και να ονειρεύεσαι.

Ξέρουμε τώρα έχεις κάτσει εκεί πάνω στο ροζ

σου συννεφάκι και φαντάζεσαι ότι όσο κακός και να φαίνεται στα μάτια όλων, ο νέος σου αγαπημένος είναι για σένα ο ιππότης που έψαχνες. Και αν δεν είναι αυτός που έψαχνες, σκέφτεσαι πως έχει τις πιθανότητες να γίνει αυτός που φαντάζεσαι. Stoppppp! Πάλι άρχισες τα ίδια; Γιατί να τον αλλάξεις; Εσένα κατάφερε κανείς να σε φέρει στα μέτρα του; Είδες τώρα που έβαλες τον εαυτό σου στη θέση του κατάλαβες ότι απλά είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ούτε από τη μία μέρα στην άλλη ούτε επειδή το επέλεξες ή το απαιτείς εσύ!Θα αλλάξουν μόνο όταν το θελήσουν οι ίδιοι και συνήθως δεν θα κρατήσει και πολύ! Ποια, όμως, νομίζεις πως είσαι πια; Ο κάθε άνθρωπος για να γίνει αυτό που είναι (και δεν έχει καμία σημασία αν φέρει το τίτλο του αλήτη ή του καλού παιδιού) έχει δώσει πολύ ταλαιπωρία για να το πετύχει. Η ζωή τα βιώματα ακόμα και επιλογές ή απλά τα γούστα (γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) τον έκαναν να θέλει να περνάει καλά και να μην αρκείται σε μία και μόνο αγκαλιά.

Οπότε, σου προτινούμε να μην προσπαθείς να μεταμορφώσεις το βάτραχο που βρήκες σε πρίγκιπα γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις καν αν θα σου αρέσει. Εσύ τον γνώρισες πολυγαμικό, ανεξάρτητο και με περίεργες συνήθειες και τώρα θες να μας πεις πως αποφάσισες να τον κάνεις Mr.Perfect; Έχεις σκεφτεί ότι και να τον αλλάξεις μπορεί να μη σου αρέσει το αποτέλεσμα; Για να σε τραβήξει κοντά του είχε κάτι που σίγουρα δεν είχε το καλό παιδί που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Όποτε αν αλλάξει είναι πολύ πιθανό να σταματήσεις να τον ποθείς.

Προσοχή!

Βέβαια, αν είσαι από τις πολύ τυχερές ή έχεις ένα μαγικό τζίνι που σου πραγματοποιεί τις επιθυμίες και δε μας το λες, όλα είναι πιθανά. Ο νέος σου αγαπημένος από γυναικάς και party animal που είναι τώρα μπορεί να γίνει ένας σωστός οικογενειάρχης που θα σε κοιτάζει μες στα μάτια μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Αν σου συμβεί αυτό το θαύμα μη ξεχάσεις να το πεις και σε εμάς! Θα περιμένουμε …..

The post Μπορείς να αλλάξεις έναν «αλήτη»; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα