Μπαράζ προσλήψεων στην Εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις

09:58 4/2/2016 - Πηγή: iPop

Τις μαζικές προσλήψεις στην Εκπαίδευση, χωρίς τη διαδικασία των εξετάσεων φαίνεται πως εξετάζει και παράλληλα είναι έτοιμη να προωθήσει η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες κιόλας ημέρες αναμένεται το υπουργείο Εσωτερικών να ξεκινήσει την προώθηση νέας νομοθετικής ρύθμισης ο οποία θα ορίζει τον νέο τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα διεξάγονται οι διορισμοί.

Βασικά κριτήρια τα οποία θα λαμβάνονται υπόψη θα είναι η προϋπηρεσία των υποψηφίων (είτε ως αναπληρωτές είτε ως ωρομίσθιοι), τα προσόντα τα οποία διαθέτουν, η ειδίκευσή τους, αλλά και διάφορα άλλα

κοινωνικά κριτήρια.

Όπως επισημαίνουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, θα γίνουν 11.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών χωρίς εξετάσεις. Οι 10.000 από αυτές θα σημειωθούν στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ οι υπόλοιπες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σε σχετικό της δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» επισημαίνει πως το ΑΣΕΠ, το οποίο έχει άμεση συνεργασία με στελέχη του υπουργείου Παιδείας, είναι έτοιμο να προετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες της νέας διαδικασίας των προσλήψεων που αναμένεται να γίνουν.

The post Μπαράζ προσλήψεων στην Εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα