Απορρίπτει τα σενάρια περί Grexit η Deutsche Bank

17:14 12/4/2016 - Πηγή: iPop

Φρένο στα σενάρια για Grexit βάζει στην έκθεσή της η γερμανική τράπεζα, Deutsche Bank, η οποία χαρακτηριστικά τονίζει πως οι «διαφωνίες μεταξύ της Ελλάδας, του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων πιστωτών υποδεικνύουν ότι απομένει ακόμη δρόμος μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία».

Τι επισημαίνει
η Deutsche Bank;

Εστιάζοντας στην EKT τονίζει πως «δεν μπορεί να χαλαρώσει» και προσθέτει:

Κρίνουμε ως απίθανη την επιστροφή του φόβου για Grexit τις επόμενες εβδομάδες. Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν πιθανότατα διάθεση να ανοίξουν εκ νέου το Κουτί της Πανδώρας του Grexit, δεδομένης της συνεχιζόμενης προσφυγικής κρίσης και του επικείμενου δημοψηφίσματος για το Brexit

Ενώ παράλληλα τονίζει:

«Οι συνεχιζόμενες διαφωνίες μεταξύ της Ελλάδας, του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων πιστωτών υποδεικνύουν ότι απομένει ακόμη δρόμος μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία».

Στην ίδια έκθεση, η τράπεζα εστιάζει και στα προβλήματα άλλων χωρών, όπως είναι η Ισπανία αλλά και η Ιταλία και επισημαίνει:

«Η ΕΚΤ δεν είναι αδύναμη, αλλά δεν μπορεί να επιλύσει δομικά ζητήματα. Η απάντηση θα έπρεπε να είναι διαρθρωτικές αλλαγές και περισσότερη συνοχή, αλλά δεν αναμένουμε αξιοσημείωτη πρόοδο σε κανέναν από τους δύο τομείς».

The post Απορρίπτει τα σενάρια περί Grexit η Deutsche Bank appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα