Απλές συμβουλές για (επιμελώς) ατημέλητες μπούκλες

10:00 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Μόλις ξύπνησες και από τώρα σκέφτεσαι, τι θα κάνεις, το βράδυ. Μην ξεχνάς, σήμερα είναι Παρασκευή, πρέπει να το γιορτάσεις, πέρασε και αυτή η κουραστική βδομάδα και το σπίτι δεν σε κρατάει άλλο μέσα. Επιβάλλεται να βγεις, να ντυθείς καλοκαιρινά, να κάνεις ατημέλητες μπούκλες τα μαλλιά σου, για να φανείς διαφορετική (αφού το τελευταίο διάστημα, ψηφίζεις, ίσιο) και να διασκεδάσεις.

Βρήκες τι θα φορέσεις, αλλά προβληματίζεσαι για τα μαλλιά σου, μην αγχώνεσαι, όσο και να μην πιάνει το χέρι σου, θα τα καταφέρεις,

αν ακολουθήσεις πιστά αυτά που σου λέμε, οι ατημέλητες μπούκλες σου, θα σε κάνουν να δείχνεις ανέμελη, σέξι αλλά παράλληλα και περιποιημένη.

Ο τρόπος είναι απλός…

Χωρίζεις τα μαλλιά σου, σε μικρές τούφες και τις περνάς, μία, μία, με το ειδικό ψαλίδι, αφού πρώτα όμως, το έχεις αφήσει να ζεσταθεί λίγη ώρα.Εάν δεν τυλίξεις όλες τις τούφες με την ίδια φορά, αλλά τις πάς μία έτσι και μία αλλιώς, θα αποκτήσεις ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα, που επιθυμείς, το γνωστό μη στημένο, ελαφρώς ατημέλητο.Δες στη φωτογραφία τα διαφορετικά είδη μπούκλας που μπορείς να πετύχεις ανάλογα με το πώς τα γυρνάς γύρω από το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες.

Tip 1 για ατημέλητες μπούκλες!

Για να κρατήσεις το αποτέλεσμα και να μην πέσουν αμέσως οι μπούκλες σου, καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις μαλακτική ή κρέμα μαλλιών, για σήμερα, στο τελείωμα του λουσίματός σου, γιατί τα μαλλιά σου, θα αποκτήσουν βάρος, η τρίχα θα μαλακώσει και δεν θα σταθούν, πάνω από λίγα λεπτά.

Tip 2 για ατημέλητες μπούκλες!

Για έξτρα κράτημα, όταν περάσεις όλες τις τούφες, από το μηχάνημα, αναποδογύρισε το κεφάλι σου, τίναξε τα μαλλιά σου, βάζοντας τα δάχτυλα μέσα και ρίξε λακ, σε όλο το κεφάλι σου, ειδικά στις ρίζες, αν θες όγκο.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τη λακ χωρίς χημικά, που σου μάθαμε να φτιάχνεις!

The post Απλές συμβουλές για (επιμελώς) ατημέλητες μπούκλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα