Απλά tips για να διαλέξεις τα κατάλληλα για τα φρύδια σου προϊόντα

10:34 17/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα φρύδια σου αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου καθώς βρίσκονται πάνω από τα μάτια. Αν θες, λοιπόν, το βλέμμα σου να μαγνητίζει τους πάντες οφείλεις να προσέχεις τα φρύδια σου και να χρησιμοποιείς για την περιποίηση τους τα κατάλληλα προϊόντα.

Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου δώσουμε τις συμβουλές μας.

Πως θα επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα για τα φρύδια σου;Σκέψου τι είναι αυτό που έχουν ανάγκη: Αν για παράδειγμα τα φρύδια σου έχουν αραιώσει θα χρειαστείς προϊόντα, όπως μάσκες ή κρέμες
που θα τα βοηθήσουν να πυκνώσουν.
Η σωστή απόχρωση μολυβιού: Για να δώσεις ποιο έντονο σχήμα στα φρύδια σου χρησιμοποιείς μολύβι. Το βασικό, όμως, που πρέπει να προσέξεις είναι η απόχρωση του μολυβιού να ταιριάζει με τα φρύδια σου. Προσοχή! Μην κάνεις κι εσύ το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες οι οποίες επιλέγουν μολύβι στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά τους και όχι με τα φρύδια τους. Αν πέσεις σ΄αυτή την παγίδα το αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απογοητευτικό.

Σημείωση!

Αν θες να έχεις όμορφα φρύδια τα οποία θα εντυπωσιάζουν τους πάντες πρέπει να προσέχεις όταν τα βγάλεις. Μην τα κάνεις πολύ λεπτά και κοντά. Πρέπει να θυμάσαι, πως πιο εντυπωσιακά είναι τα φαρδιά- γεμάτα φρύδια.

The post Απλά tips για να διαλέξεις τα κατάλληλα για τα φρύδια σου προϊόντα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα