Άντρα που χάλασες τα λεφτά;

06:31 2/8/2014 - Πηγή: iPop

Θα θέλατε να μάθετε την απάντηση στην ερώτηση της γυναίκας: Άντρα που χάλασες τα λεφτά; Το eBates και το TNS Global έκαναν μία έρευνα για το που χαλάνε περισσότερα χρήματα οι άντρες από ότι οι γυναίκες. Τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα αλλά όταν οι αριθμοί σου δίνουν «χειροπιαστά» αποτελέσματα και αποδεικνύουν την ιδέα τότε η πλάκα ξεκινά.

Φαγητό

Είμαστε τα παιδιά της μαμάς και αφού από τα δεκαοχτώ μας αποχωριζόμαστε εκείνη και τη κουζίνα της είναι λογικό να θέλουμε

να ταΐσουμε την καλομαθημένη κοιλίτσα μας με το κατάλληλο φαγητό. Εντάξει δεν λέω μπορεί να τρώμε και χαζολογήματα. όπως λένε και οι γιαγιάδες μας, αλλά κρατάμε και τη ποιότητα. Εξ άλλου είναι γνωστό πως η ποιότητα είναι ακριβό σπορ.

Ποτό

Κατά μέσο όρο 507 δολάρια το χρόνο. Εκεί διαπιστώνουμε πως η έρευνα δεν έγινε στην Ελλάδα καθώς θα είχαν προσθέσει ένα μηδενικό στο τέλος του ποσού. Αλλά αν το σκεφτείτε καλά ο Έλληνας άντρας ποτέ δεν πληρώνει για έναν αφού είτε εργένης είναι θα κερνάει μια ολόκληρη παρέα είτε με σχέση όπου θα κερνάει μια ολόκληρη γυναίκα. Μεταξύ μας συμφέρει περισσότερο να κερνάς τη παρέα σου, οικονομικά μιλώντας πάντα.

Σύνταξη

Οι άντρες αφήνουν περισσότερα χρήματα στην άκρη για τη στιγμή της συνταξιοδότησης. Ας σταθούμε εδώ για λίγο. Περίπου 29% περισσότερα χρήματα για συνταξιοδότηση ο άντρας από την γυναίκα. Μάλλον κάποιος μας κλέβει σε όλη αυτή την υπόθεση. Δεν γίνεται να πληρώνεις τόσα, να κερνάς άλλα τόσα και να σου μένουν στην άκρη και περισσότερα. Αξίζει να γίνει και γι αυτό μια έρευνα.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτό είναι το πιο στάνταρ που είχαμε σε όλη την έρευνα. Αν ήταν στο στοίχημα θα του έδινε απόδοση 1.10 σίγουρα. Κατά μέσο όρο 175 δολάρια δίνουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή 90 δολάρια περισσότερα από τις γυναίκες. Αλλά μην μπερδεύεστε αφού και τα 265 δολάρια πηγαίνουν για την ευχαρίστηση της αγαπημένης μας. Έξυπνες οι γυναίκες όμως. Βάζουν 85 και παίρνουν 265.

Συμπέρασμα: Όσο και αν φάμε, όσο και αν πιούμε, όσα και αν κρατήσουμε στην άκρη στο τέλος όταν θα κάνουμε φορολογική δήλωση στον Άγιο Πέτρο καλό θα ήταν να δούμε πως τα έξοδα μας ήταν για την δική μας ευχαρίστηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Και έπειτα λένε τους άνδρες τσιγγούνηδες… καλά τα λέει ο Κώστας!

The post Άντρα που χάλασες τα λεφτά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα