Αναμονή για τη νέα συνεδρίαση της ΠΝΟ- Πλοίο με αγροτικά προϊόντα κατέπλευσε από τον Πειραιά

10:03 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Την Πέμπτη συνεδριάζει εκ νέου η ΠΝΟ η οποία έχει διαψεύσει τα περί συμφωνίας της για δρομολόγηση «πλοίου ασφαλείας». Σημειώνεται, πως τα ξημερώματα σήμερα έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Festos Palace» το οποίο μετέφερε 95 φορτηγά με αγροτικά προϊόντα.

Το πλοίο το οποίο έφτασε στον Πειραιά είχε ξεκινήσει από το Ηράκλειο

της Κρήτης στις έξι το απόγευμα. Το εν λόγω πλοίο δεν θεωρείται πλοίο ασφαλείας αφού για να δρομολογηθεί ένα τέτοιο πλοίο πρώτα θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Συνεχίζεται η απεργία της ΠΝΟ:

Η απεργία της ΠΝΟ λήγει τα ξημερώματα της Παρασκευής και η διοίκησή της σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη κάνει λόγο για «ψευδείς» πληροφορίες που αναφέρονται σε συνάντηση εκπροσώπων της με τον Υπουργό και ότι συμφωνήθηκε σ΄αυτή συμφωνήθηκε η δρομολόγηση πλοίου για την μεταφορά αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη.

Η ανακοίνωση υπογραμμίζει:

«Η διοίκηση της ΠΝΟ με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ως παντελώς ανυπόστατες και ψευδείς αυτές τις πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στη λειτουργία του απεργοσπαστικού μηχανισμού για το «πλοίο ασφαλείας»».

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα Κουρουμπλή για νέα συνάντηση με την ΠΝΟ

The post Αναμονή για τη νέα συνεδρίαση της ΠΝΟ- Πλοίο με αγροτικά προϊόντα κατέπλευσε από τον Πειραιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα