Αν ποτέ δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις πρωινό, σου έχουμε τη λύση!

14:22 8/1/2020 - Πηγή: iPop

Το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς! Είναι ένας κανόνας που ακολουθούμε από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά. Το πρωινό σου πρέπει να είναι πλούσιο και θρεπτικό ώστε να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου και να έχεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Εμείς φτιάχνουμε το πιο γρήγορο πρωινό για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο!

Γιατί ο περιορισμένος χρόνος σου το πρωί δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην απολαύσεις ένα γεμάτο και θρεπτικό πρωινό. Μπορεί να βάλεις το ξυπνητήρι σου λίγο νωρίτερα, ώστε να απολαύσεις

το πρωινό σου γεύμα.

Κι αν πραγματικά δεν έχεις χρόνο υπάρχουν ορισμένες γρήγορες κι εύκολες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις το πρωί. Παρακάτω θα δεις ένα γρήγορο πρωινό  για όταν τρέχεις και δεν προλαβαίνεις ή απλά όταν θέλεις να κοιμηθείς αυτά τα 5 λεπτά παραπάνω.

Και τελικά ποιο είναι το καλύτερο πρωινό ρόφημα; Οι ειδικοί απαντούν!

Τι θα χρειαστείς;1 φέτα ψωμί1 αυγό2 κουταλιές της σούπας γάλα1 πρέζα αλάτι1 πρέζα πιπέριΜπέικον για γεύσηΝτομάτα για γεύσηΦρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένοΠώς θα το φτιάξεις;ΣυνταγήΚόβουμε το ψωμί σε κυβάκια.Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.Σε μια κούπα βάζουμε τα μισά κυβάκια με το ψωμί και λίγο μπέικον και ντομάτα (όσο επιθυμούμε).Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα με το αυγό στην κούπα και το υπόλοιπο ψωμάκι.Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 1/2 λεπτό ή μέχρι να μαγειρευτεί το αυγό.Ρίχνουμε από πάνω λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι αν επιθυμούμε. Και απολαμβάνουμε!Δες κι αυτό:

Η καλύτερη μαρμελάδα για το πρωινό σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Αν ποτέ δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις πρωινό, σου έχουμε τη λύση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα